BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  GÜNCEL

Boğaziçi Köprüsü'nde şehit oldu

Boğaziçi Köprüsü'nde bir motosiklet sürücüsüyle çarpışan, motosikletli trafik polisi İsmail Yıldırım hayatını kaybetti.

Abone ol

Boğaziçi Köprüsü'nde iki motosikletin çarpışması sonucu bir trafik polisi şehit olurken, oyuncu Elif Kramer de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Boğaziçi Köprüsü'nde Anadolu yakası istikametinde ilerleyen trafik ekiplerinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım'ın kullandığı motosiklet, Mehmet Palamut yönetimindeki motosikletle çarpıştı.

Kazada polis memuru İsmail Yıldırım ile diğer motosiklette sürücünün arkasında oturan oyuncu Elif Kramer yaralandı. 21831929.jpg

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İsmail Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Oyuncu Kramer'in tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazaya karışan motosikletler, polis ve savcının yaptığı incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle köprü girişi ve D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Boğaziçi Köprüsü'nde dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım için Atatürk Havalimanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Yıldırım'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi.

polis.20131017114854.jpg
Boğaziçi Köprüsü'ndeki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım (sağda).


Köprüde meydana gelen kazanın ardından kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren "Şahinler" olarak bilinen motosikletli trafik ekibinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım'ın (25) cenazesi, Kozlu Mezarlığı gasilhanesinden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait araçla Atatürk Havalima

nı Kargo Terminali A Kapısı önüne getirildi.

Burada gerçekleştirilen törene, şehit polisin babası Mehmet Yıldırım ve annesi Nilüfer Yıldırım ile yakınlarının yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı şube müdürleri, şehit polisin meslektaşları katıldı.

ŞEHİT POLİSİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Törende okunan duanın ardından polis memuru için "helallik" istendi. Şehit polis memurunun anne, baba ve yakınları bu sırada tabuta sarılarak, sinir krizi geçirdi.

Anne Yıldırım'ın "Oğlum İsmail, seni böyle mi görecektim, beni bırakıp nerelere gidiyorsun?" şeklindeki feryatları karşısında bazı polis memurları gözyaşlarını tutamadı. Şehitin yakınlarını törende görevli polis memurları teskin etti.

Şehit İsmail Yıldırım'ın cenazesi, törenin ardından cenaze aracına konularak, Atatürk Havalimanı Kargo Terminali'ne götürüldü.

Yıldırım'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere THY'e ait tarifeli uçakla memleketi Hatay'a gönderildi.