BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.492,83
HABER /  GÜNCEL

Boğa burcu 2015 yılı aşk ve iş hayatı

2015 yılı burç yorumlarına göre Boğa burcunda olanların aşk hayatlarında şanslı bir yıl görünüyor, iş hayatında ise mal ve mülk sahibi oluyorlar.

Abone ol

2015 yılı burc yorumlarında Boğa burcundan olanları aşk ve işte başarılı bir yıl bekliyor. Astrolog Demet Baltacı'nın Boğa erkeği ve kadını için baktığı yıldız haritasında 2015 yılı şöyle görünüyor.

Sevgili Boğalar 2015 yılında ev, yuva, aile konusunda şanslar sizinle olurken, finansal konularda bazı sorumluluklar almanız gerekebilir.

Şans ve bereket gezegenimiz Jupiter 27 Temmuz 2014’ de Aslan burcuna geçmişti; bu geçişin etkilerini hissetmeye başladınız. Bu dönemden itibaren ev içerisinde, aile ile olan ilişkilerinize biraz daha mutluluk artmış olabilir. Kendinizi evde daha huzurlu, daha iyi hissediyor olabilirsiniz. Moraliniz her zamankinden biraz daha yüksek olabilir bu dönemde. Ailenizin desteğini de daha fazla hissedebilirsiniz.

2015’ de 11 Ağustos’a kadar, Jupiter Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek; dolayısı ile evle ilgili konularda hayallerinize daha rahat ulaşabileceksiniz.

Ev, mülk, emlak almak, satmak, kiralamak, taşınmak; ev içerisinde olabilecek bazı tadilat, dekorasyon gibi kavramlar aileniz ile ilgili kurduğunuz hayalleriniz, istekleriniz Jüpiter’in desteği ile daha rahat gerçekleşebilir. Tabi ki yaşadığımız ev aynı zamanda bizim yuvamızdır. Yuva sözkonusu olunca, bu evlenmek de olabilir, çocuk sahibi olmak da olabilir.

Bu yıl evimiz ve ailemiz ile ilgili konuların biraz daha genişlediği olanakların arttığı bir dönem. Bu dönemde ev içerisinde biraz daha kalabalık olabilirsiniz. Akrabalar, aile büyükleri sizinle birlikte olabilir, nüfusunuz artabilir. Tüm bu yaşadıklarınız sizi keyiflendirecek ve mutlu edecek, manevi olarak da destekleyecektir. Özellikle Uranüs’ün, Jupiter ile yapacağı olumlu açılar bazı önemli desteklerle arzu ettiğiniz eve kavuşmanızı sağlayabilir. Aile içerisindeki sorunları bu süreçte daha rahat çözebilirsiniz. Mart sonundan itibaren Mayıs ortalarına kadar olan dönem bu etkiler daha fazla gündeminizde olabilir.

Jüpiter 11 Ağustos’dan sonra Başka burcuna geçecek ve yıl sonuna kadar Güneş’inize üçgen açı yapacak. Aşk, yaratıcılık ve çocuklar konusunda şans ve mutluluk sizinle olacak. Yaratıcılığınız çok yükseleceği için yeteneklerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Sanat ve hobilerle ilgilenmek, aşık olmak, hamilelik ve doğum gibi kavramlar söz konusu olabilir. Eylül sonundan itibaren Kasım ortalarına kadar bu enerjileri yoğun olarak hissedebilirsiniz.

Disiplin ve sorumluluk gezegeni Saturn 2012 Ekim ayından bu yana karşıt burcunuz Akrepte idi. Bu dönemde ilişkiler ve işbirlikleri konusunda sınavlarınız ve sorumluluklarınız arttı.

Satürn 23 Aralık 2014’de Yay burcuna geçti. 2017 Aralık sonuna kadar Satürn Yay burcunda ilerleyecek. Yaz döneminde retro hareketi sırasında 16 Haziran-19 Eylül aralığında Akrep burcunun son derecelerini tekrar ziyaret edecek. Bu dönemde ilişkiler ve işbirlikleri alanında yarın kalmış konularla tekrar ilgilenebilir son dokunuşları yapabilirsiniz.

25 Temmuz- 6 Eylül aralığında gezegeniniz Venüs Aslan burcunda retro hareket yapacak. Özellikle Ağustos ayının ilk on günü içerisinde Venüs ve Satürn arasında oluşacak gergin açı sizi ilişkiler ve özel yaşamınız konusunda biraz daha zorlayabilir. Geçmiş kavramlar, yarım kalmış ilişkiler, eski eş, ortak vb. konularla mücadeleleriniz olabilir.

Yay burcunda ilerleyecek olan Saturn bu yıl ve önümüzdeki üç yıl sizin için özellikle finansal konularda biraz daha sorumlu davranmanızı gerektirebilir. Bunlar sizin kendi kazandığınız değil, başkalarından gelen kaynaklar, hisseli paralar, paylaştığınız kaynaklar olabilir.

Örneğin emeklilik, sigorta, miras, nafaka, vergi, kredi, borçlar gibi konularda biraz daha uzun vadeli yapılandırmalar olabilir. Bu alanlarda kesinlikle ihmalkar davranmamalısınız, disiplinli olmalısınız, sorumluluklarınız yerine getirmelisiniz. Eğer ihmalkar davranırsanız Saturn sizi zaman zaman bu alanlarda sıkıntıya sokabilir.

Kollektif gezegenlerimiz Uranüs Koç burcunda, Plüton Oğlak burcunda ilerlemesini bu yıl da sürdürecek.

2012 yılında bu yana bu iki gezegen zaman zaman kare açı yaparak yaşamımızda önemli dönüşüm ve değişimler konusunda bizi zorladı. Bu süreçte siz de son yıllarda hayata bakışınızda, bazı inançlarınızda, felsefelerinizde önemli değişimler, dönüşümler yaşadınız. Farkındalığınız arttı, birçok açıdan bilinçlendiniz, kişisel gelişiminiz, eğitiminizle ilgili konulara daha farkındalıklı yaklaşıyorsunuz ve tüm bu konularda daha radikal kararlar verdiniz.

Evet Uranüs’ ün, Plüton’ nun etkileri bu yıl da devam ediyor olacak. Özellikle yüksek öğrenim, kişisel gelişim, eğitim, manevi konular, bunun yanısıra uluslararası işler, hukuksal konularda zaman zaman üzerinizde baskı hissetseniz de bunlar aslında sizi dönüştürüyor ve geliştiriyor.

2012 yılından bu yana Balık burcunda olan Neptün bu yıl da ilerlemesini sürdürecek. On birinci evinizde ilerleyen Neptün arkadaş çevrenize, zaman, zaman çok ilginç, yaratıcı, sanatkar, ruhsal ve mistik kişileri dahil edebiliyor. İlginç ve değişik arkadaş gruplarına girebilirsiniz, ruhsal amaçları olan ya da toplumsal konularda yardım çalışmaları yapan vakıf ve derneklere katılabilirsiniz. Sanatsal çevrelere daha fazla girebilir, bu tarz kişilerle tanışabilirsiniz. Ancak buradaki Neptün zaman zaman arkadaşlarınızla ilgili karışıklıklar, yanılgılar, kayıplar meydana getirebilir.

Özellikle bu yıl Ocak-Şubat, Kasım -Aralık döneminde Neptün’ün, Satürn ile sert açıları olacak; arkadaslar ile ilgili kayıp ve hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Gelecek hedef ve projelerinizde belirsilik ve karışıklıklar oluşabilir. Herkese fazla güvenmeyin; özellikle maddi konularda biraz daha temkinli olmanız gerekebilir. Sizden borç alanlar geri ödemekte zorlanabilir.

Tutulmalar bu yıl Başak- Balık, Koç- Terazi hattında meydana gelecek. 20 Mart- 4 Nisan, 13 Eylül, 28 Eylül’de meydana gelecek Güneş ve Ay tutulmaları yaşadığımız olayları hızlandırabilir ve bize yeni kapılar açabilir.

Sağlığınıza biraz özen gösterin, kendinizi çok yormayın, günlük hayatınız, rutinleriniz, alışkanlıklarınız, iş ve çalışma koşullarınızda da zaman zaman Nisan ve Eylül değişimler yeni yapılandırmalar meydana gelebilir. Ekim sonundan itibaren Aralık ayına kadar yaşamdan daha fazla keyif alabilir, iş ve duygusal yaşamınızda başarılı olabilirsiniz…