BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  GÜNCEL

Bodrum'da okul servisi devrildi! İçinde 12 öğrenci vardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yoldaki buzlanma sebebiyle 12 öğrenciyi taşıyan okul servisi devrildi.

Abone ol

Sabahın erken saatlerinde ilçedeki özel bir okula öğrenci taşıyan Gürkan Çıplak Yönetimindeki 48 S 1283 plakalı minibüs, Bağla - Gürece yolunda seyrettiği sırada yoldaki buzlanma sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki trafik tabelasını devirerek şarampole giren minibüs devrildi.

ÖLÜ YA DA YARALI YOK: Kazanın ardından büyük şok yaşayan öğrenciler, olayı yara almadan atlattı. 5 ilkokul, 2 ortaokul ve 5 lise olmak üzere 12 kazazede öğrenci, başka bir araçla okullarına gönderildi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı.
Bağla- Gürece yolunda seyreden araçların ise buzlanma sebebiyle ilerleyemedikleri görüldü. Bir süre patinaj yapan araçlardan bazıları rampadan çıkamazken, kimileri de güçlükle çıktı.

TEDBİR ALINMADIĞI İÇİN TEPKİ GÖSTERDİLER: Bölgeye gelen iş makinesi de buzlanma olan yolda çalışma başlattı. Yol, jandarma ekiplerince bir süre trafiğe kapatıldı. Kimi sürücülerde buzlanmanın olduğu yolda önlem alınmamasına tepki gösterdi. Kazaya karışan araç, jandarmanın incelemesinin ardından bölgeden kaldırıldı.