BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.382,71
HABER /  MAGAZİN

Bodrum aşkı Türkiye'ye getirdi

İngiliz model Kate Moss,Türkiye'ye gitmeyin' uyarılarına kulak asmadı ve Türkbükü'ne geldi

Abone ol

Türkiye'deki Gezi Parkı eylemleri üzerine "Türkiye'ye gitmeyin" uyarısı yapan yabancı basın bile Kate Moss'un Bodrum tutkusunun önüne geçemedi! İngiliz modelin; 3 gün önce gizlice ülkemize geldiği ortaya çıktı.

Göltürkbükü'ndeki The Life- Co isimli SPA merkezinde konaklayan Kate Moss'a bir de kadın arkadaşı eşlik etti. İngiliz model; dün Türkbükü'nde boy gösterince objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı. Kate Moss, gün boyu deniz ve güneşin keyfini çıkardı. Sess isimli beach'te gün boyu oturan İngiliz model; akşam saatlerinde buradan ayrılıp yeniden otelinin yolunu tuttu.

Villa arıyor

Gazetecileri fark edince önce şaşkınlığa uğrayan Kate Moss; ardından da yeniden güneşlenmesine devam etti. 3 gün önce geldiği Bodrum'dan bu sabah saatlerinde ayrılıp ülkesine dönen İngiliz modelin; Türkbükü civarında da villa alma arayışına girdiği öğrenildi. Bu arada söylenenlere göre Kate Moss, otel çalışanlarına; "Türkiye'de olanlar için üzgünüm. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer; çünkü bu ülkeyi çok seviyorum" dedi.

Türkbükü'nü çok seviyor 

İngiliz model; geçtiğimiz aylarda Göltürkbükü'ndeki The LifeCo isimli merkeze de gelerek kilo vermişti. Kate Moss; önceki yıllarda da birkaç defa Bodrum'a gelmiş ve Ege'de mavi yolculuk yapmıştı.