BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,07
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Hyundai'den doğa dostu modeller

Hyundai'den Dünya Çevre Günü'ne özel modeller...

Abone ol

Hyundai'den yapılan açıklamaya göre, şirket "5 Haziran Dünya Çevre Günü" ile birlikte doğaya olan duyarlılığını yıl sonuna kadar sürdüreceği aktivitelerle ve doğa dostu modelleri ile destekleyecek.

Düşük yakıt tüketimiyle birlikte, karbon emisyonu ve sera gazı etkilerinin azaltılması vurgulanacak. Bu çalışmanın dünya çapında da etkili olması bekleniyor. Hyundai müşterilerine markanın çevreci bakış açılı sloganı olan "Go Green with Hyundai logolu ürünler dağıtacak ve "Çevreci Sürüş Teknikleri eğitimi tecrübeli Hyundai personeli tarafından verilmiş olacak.

Çevreci bakış açısı ile hazırlanmış, 10 noktadan kontrol hizmeti, tüm Hyundai modelleri için ücretsiz olarak yıl sonuna kadar 81 Hyundai Yetkili Servisi'nde yapılacak. Bu hizmet sayesinde Hyundai sahipleri, araçlarını daha çevreci bir hale getirebilecek.

Ayrıca Hyundai, "10 yılda 10.000 ağaç sloganıyla çıktığı yolda "Hyundai Assan Hatıra Ormanı Ağaç Dikme Etkinliklerine de ara vermeden devam ediyor. 2008 yılından bu yana İzmit Alikahya ve Körfez bölgelerinde dikilen ağaç sayısı 6 bin adede ulaştı. Hyundai Assan, 10 bin ağacın dikimi tamamlandığında yeni projeleriyle birlikte çevrenin korunmasına katkı sağlayıp ağaçlandırma faaliyetlerini sürdürecek. ISO 14001 Çevre Yönetim Belgesi'ne sahip olan Hyundai Assan İzmit Fabrikası, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından 2013 Yılı Çevreci Tesis Ödülü'ne de layık görülmüştü.