BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Bobo Fenerbahçeliler'e takıldı

Beşiktaşlı sambacı, kızının doğum günü partisinde Fenerbahçe'deki vatandaşlarına bakın nasıl takıldı?

Abone ol

Beşiktaş'ın golcü yıldızı Bobo'nun önceki akşam Etiler'de 1 yaşına giren kızı Luiza için verdiği doğum günü partisine, Fenerbahçe'de top koşturan Brezilyalı arkadaşları da eşleriyle birlikte katıldı.

Neşenin doruk yaptığı kutlamada, konu bir ara 18 Nisan'da oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine de geldi. Teknik direktör Mustafa Denizli, Revna Demirören ve oğlu Cemal ile Beşiktaşlı futbolcuların da bulunduğu partide Bobo, Fenerbahçeli dostları Alex, Santos, Bilica, Deivid ve Vederson'a, "Artık bir daha 18 Nisan'da görüşürüz" diyerek takıldı.

Partiyle ilgili detayları anlatan Bobo, "Çok eğlenceliydi. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Alex başta olmak üzere Fenerbahçeli arkadaşlarım da bizimle beraberdi. Galatasaray'dan Jo da katılacaktı ancak derbi sonrası morali biraz bozuk olduğu için gelemedi. Biz Eskişehir'i, Fenerbahçe de Galatasaray'ı yendiği için parti daha da keyifli oldu" dedi. Fenerbahçeli vatandaşlarıyla sahada ezeli rakip, dışarıda ise çok iyi dost olduklarını belirten Brezilyalı golcü, "Ailece görüşürüz. Sürekli birbirimizin evine gidiyoruz. Çok iyi arkadaşız. Partide onlara, 'Bir dahaki görüşmemiz 18 Nisan'da Kadıköy'de olacak. Galatasaray'ı yendiğiniz için çok fazla sevinmeyin. Çünkü sizi kendi sahanızda, taraftarınızın önünde mağlup edeceğiz. Sonra da şampiyon olacağız' diye takıldım. Birlikte çok eğlendik" diye konuştu.

'KİMİN GOL ATTIĞI ÖNEMLİ DEĞİL'
Ayrıca form durumu hakkında da değerlendirme yapan golçü futbolcu, "Şu an iyi bir çizgi yakaladım ancak daha da başarılı olmak için sürekli çalışıyorum. Umarım Fenerbahçe derbisini kazanırız. Kimin gol attığı önemli değil. Önemli olan 3 puanı alabilmek" ifadesini kullandı. (Sabah)