BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,81
ALTIN 2.407,11
HABER /  GÜNCEL

BKSM'ye kadın eli değdi!

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde 24 Ocak Salı akşamı sergilenen Düğün’de, kadın oyuncular muhteşem bir performans sergilediler

Abone ol

Tamamı Kadınlardan Oluşan Dev Kadro

Yönetmenin’den oyuncusuna, yazarından teknik ekibine kadar tamamı kadınlardan oluşan kadrosuyla sezona damga vuran oyun “DÜĞÜN”  Bahçeşehirli tiyatroseverlerin de beğenisini kazanmayı bildi. Oyunda Güler Öktem, Zerrin Sümer, Tilbe Saran, Şebnem Sönmez, Evren Ercan, Serpil Göral, Eda Çatalcam ve Maria Akgüllü rol alıyorlar.

Salona Hayran Kaldılar

Oyunu yazılı ve görsel medyadan pek çok basın mensubu takip ederken, oyun öncesinde kameralara konuşan Tilbe Saran, Şebnem Sönmez ve Zerrin Sümer böylesine büyük ve donanımlı bir salonu sanat camiasına kazandıran Başakşehir Belediye’sine teşekkürlerini ilettiler. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nin 1219 kişilik dev salonu hakkında “Mutluluk verici” ifadesini kullandılar.

Aile yadigârı bir köşkün mutfağında bir düğün hazırlığı…

Herhangi bir evde, herhangi bir ailenin yaşayabileceği, herhangi bir düğün telaşı… Her iki ailenin de sırlarının duyulmaya başlamasıyla birlikte, “kim oldukları” gerçeğiyle yüzleşmeleri konusundan yola çıkan oyun; kadınları, kadınların güçlerini, güçsüzlüklerini, zorluklarla karşılaştıklarında bunları çözme yöntemlerini, kadınlık hallerini anlatıyor.