BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,73
HABER /  MAGAZİN

Bizim Hikaye polis Cemil kimdir Mehmetcan Mincinözlü nereli?

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Bizim Hikaye'de Cemil karakterini canlandıran ve Barış'ın düşmanı olan Mehmetcan Mincinözlü kimdir nereli kaç yaşında? Mehmetcan Mincinözlü eşi kim? Mehmetcan Mincinözlü özel hayatı ve biyografisi.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye yeni bölümüyle 9 Kasım'da ekrana gelecek. Bizim Hikaye'e polis Cemil karakterini canlandıran Mehmetcan Mincizözlü'nun hayatı merak ediliyor. Mehmetcan Mincinözlü ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Rüzgarın Kalbi dizisinde rol alan Mehmetcan Mincinozlu ekranlara Fox’un reyting rekortmeni dizisi Bizim Hikaye ile geri döndü. Shameless uyarlaması ekranların sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin kadrosuna dahil edilen başarılı oyuncu dizide Cemil olarak seyirci karşısına çıktı. Filiz'e aşık olan Cemil'in hayatı merak ediliyor.

MEHMETCAN MİNCİNOZLU KİMDİR?

24 Şubat 1984 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuk hayatına 2003 yılında Mustafa Altıoklar’ın yönettiği Lise Defteri’yle adım atmıştır. Kariyeri boyunca İki Aile, Hayat Apartmanı, Melekler Korusun, Nefes, Küçük Sırlar, Eve Düşen Yıldırım, Ben Onu Çok Sevdim, Racon ve Rüzgarın Kalbi gibi dizi projelerinde rol aldı.

Mehmetcan Mincinözlü geçtiğimiz yıllarda aynı sektörde çalışan Selin Güngör sade ve şık bir törenle dünyaevine girmişti.