BIST 9.891
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,71
HABER /  GÜNCEL

Biz yanlış bir şey söylemiyoruz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yabancı kuralının 5+0+3 olarak devam edeceğini söyledi. <br/>Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmand...

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yabancı kuralının 5+0+3 olarak devam edeceğini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman maçın stresini atmak için Bodrum’a geldi. Bodrum’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Orman, stat inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini ve gelecek sezona hazır olacağını söyledi.
Basın mensuplarının hafta sonu Sivasspor karşılaşması ile ilgili soruya ise Başkan Orman, “Sivasspor karşısında çok kötü bir oyun sergiledik. Bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Kasımpaşa maçından umutluyuz” dedi.

“BİZ YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMİYORUZ”
Basın mensuplarının yabancı sınırlaması ile ilgili sorusuna ise Başkan Orman, “Yabancı kuralının 5+0+3 olarak kalacak. Biz doğrusu ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Kimseyi karşımıza almak gibi bir niyetimiz yok. Hele bizim gibi zihniyeti olan bir yönetim açısından ki kimseyi karşımıza almayız ama bizim açımızdan doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Bana göre yabancı sınırlaması 5+0+3 olarak devam edecek” diye cevap verdi.
(İHA)