BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Biz Erdoğan'ın ciğerini biliyoruz

MHP lideri'nin hedefinde PKK'ya Öcalan'a taviz vermekle suçladığı Başbakan Erdoğan vardı.

Abone ol

Konuşmasında Başbakan'ı sert sözlerle eleştiren MHP lideri Bahçeli, mitingin sonunda kalabalıkla beraber "Andımız"ı okudu.

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın Öcalan'ın siyasete girmesi için müsait zaman kolladığını iddia ederek, "Çünkü biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ciğerini biliyoruz, asıl yüzünü tanıyoruz, planlarını hemen anlıyor ve anında da kavrıyoruz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kazlıçeşme Meydanı'nda ''İstanbul Demokrasi Mitingi'' adıyla düzenlediği mitingde konuştu

ANDIMIZ OKUNDU

MHP Mitingi öncesi partililer, alanına polisin kurduğu kontrol noktalarından üst araması yapılarak alındı. Girişte MHP ve Türk bayraklarının dağıtıldığı alanda toplanan partililer sloganlar attı. Meydana kaldırılacağı belirtilen ’Andımız’ın yazılı olduğu dev bir bayrak asılması dikkat çekti. Miting alanında bekleyen kalabalık, şarkıların yanı sıra hoparlörlerden yankılanan ’Andımız’a eşlik etti.

Miting alanı yanında yapımı süren Marmaray’da çalışan iş makinasına da MHP flaması asıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de saat 17.00 sıralarında miting alanına geldi. Bahçeli, partililerin oluşturduğu insan zinciri arasında miting alanına girdi.

ulkucu.jpg

Mitingi takip eden bazı vatandaşların giydiği kıyafetler dikkat çekti.

"ŞEREFSİZLERE DUR DİYECEK MİLLİ İRADE NEREDE?"

"Büyük Türk milleti" diyerek konuşmasına başlayan Bahçeli, "Bu kabalığa şahit olmaktan övünüyorum. Buradaki kalabalık hepimizi daha da cesaretlendirmiştir. Türk'e kefen biçmeye çalışan şerefsizlere dur diyecek milli irade nerede? Şüphesiz buradadır. Şüphesiz Kazlıçeşme'dedir "dedi. Miting alanını dolduran kalabalık bu sözler üzerine "Vur de vuralım, öl de ölelim" diye sloganlar attı.

"DEMOKRATİKLEŞME HAMLELERİ PKK'NIN AKLANMASI İÇİN SEFERBER EDİLDİ"

Devlet Bahçeli, "Demokrasi en çok istismar edilen, özgürlük ise en çok yıpratılan ve gerçek anlamında koparılan kelime olarak hafızalara kazandı. İleri demokrasiyi, bölünme olarak belirleyen başbakan ve hükümeti demokrasiyi kuklaya çevirdi. Demokrasinin ruhuna aykırı olan ne varsa AKP tarafından uygulandı. Demokratikleşme hamleleri PKK'nın aklanması, temize çıkarılması ve taleplerinin karşılanması için seferber edildi" diye konuştu.

FETİH RUHU YIKIP GEÇECEK

"Milli kimliğimizi demokrasi ve özgürlük diye biçmeye çalışıyorlar" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan şunu bil ki, İstanbul seni ve pazarlık ortağın cani başını iyi tanımakta. Fetih ruhu bir kez daha ortaya çıkan, Türk milletinin önündeki AKP-CHP-BDP- PKK ve İmralı Canisini yıkıp geçecektir. Sokaklar suç örgütüne teslim edildi. İstanbul'un birçok semti Maltepe Gülsuyu Mahallesi gibi teröristlerin cirit attığı yer haline geldi. Devletimizin varlığı ve milletimizin bütünlüğü tehlikelerle yüz yüzedir. Bu konu bir beka meselesi haline döndü" diye konuştu.

Bahçeli’nin konuşmasından diğer satır başları:

PKK'YA SUNİ TENEFFÜS YAPMIŞTIR

İmralı canisinin siyasete girmesi konusuyla alakalı bir soruyu “olmayacak bir şeyi bana sormayın” diye cevaplayan Başbakan, biliniz bunu da hayata geçirmek için müsait zemin aramaktadır.

ERDOĞAN'IN CİĞERİNİ BİLİYORUZ

Çünkü biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ciğerini biliyoruz, asıl yüzünü tanıyoruz, planlarını hemen anlıyor ve anında da kavrıyoruz. Biliyorsunuz ki, Başbakan Erdoğan PKK’nın adresine, PKK’nın posta kutusuna hemen teslim demokratikleşme paketiyle süreç ihanetine suni teneffüs yapmıştır.

Erdoğan PKK’nın posta kutusuna hemen teslim suni teneffüs yapmıştır. Sözde çözüm ve barış ezberleri yıkım projesi aşama aşama gelmiştir.

PKK'YA YÜZ GÖRÜMLÜĞÜ

Başbakan Erdoğan millet iradesine, ara rejim dönemlerini aratmayacak şekilde ambargo koymuş, ‘ben yaptım oldu’ mantığıyla sözde demokratikleşme paketi açıklamıştır. Başbakan PKK’ya ilk yardım ve destek hizmetleri sunmuştur. Başbakan paketlediği demokrasiyi PKK’ya yüz görümlüğü olarak takdim etmiştir.

İMRALI CANİSİ MEMNUN

Bu işten İmralı canisi arkası geleceğinden dolayı tabii olarak memnundur. Kandil çetesi oyunbozanlık yapsa da, peşpeşe gelecek taviz ve teslimiyet paketlerinin müjdesini aldığından, mağaralarda sevinç taklaları atmakta, Başbakan’ı kanlı keleşlerle uzaktan uzağa selamlamaktadır.

Toplumsal infiale sebep olmamak için, yetmez ama evetçiler, sözde aydınlar, bölünmeden medet uman vicdansızlar, teröristler görüntüde de şikayet etseler de aslında keyiflerine diyecek yoktur.

Türkiye 30 Eylül günü AKP’nin PKK’ya rezilce boyun bükmesini, tehditlerinin meyvelerini hayal kırıklığı eşliğinde yaşamıştır. Başbakan demokrasiyi pakete koyup, İmralı canisiyle terör örgütünün arasına atmıştır.


bahceli.20131005181355.jpg