BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.410,41
HABER /  DÜNYA

Recep Mamur’dan sitem dolu veda

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, sitem dolu bir açıklamayla görevi bıraktığını ve olağanüstü genel kurul kararı aldıkları açıkladı.<b...

Abone ol

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, sitem dolu bir açıklamayla görevi bıraktığını ve olağanüstü genel kurul kararı aldıkları açıkladı.
İşte o açıklama:
Değerli Kayserisporlular;
05.10.2013 tarihi itibariyle olağanüstü Genel Kurul kararı alarak; onurla taşıdığım Kayserispor Başkanlığı görevini, üzülerek, bırakıyorum.
Sevgili Kayserisporlular;
Bilmenizi isterim ki; bu kararımın, takımın aldığı sonuçlarla ilgisi yok…Sizin de bildiğiniz gibi; sahip olduğumuz takım kadrosu, bu lig standartlarının çok üzerindedir. Ancak; en değerli 6 oyuncumuz sezon başından beri sakat…Gayet tabii ki; oyuncularımız düzelip, sizleri mutlu edecek sonuçları alacaktır.

KAYSERİSPOR ANADOLU’NUN EN PRESTİJLİ TAKIMI OLDU
Değerli Kayserisporlular;
Kulübümüz tesisleri; idari ve mali yapısı, kadro kalitesiyle Anadolu’nun en prestijli takımı olmuştur. Daha 2 ay önce, oyuncularımızın birkaçına gelen resmi teklif; 20.000.000 Euro’nun üzerindedir… Bu parayı, hiç düşünmeden; sizlere, iyi bir takım izletme adına reddettik.

REKLAM VE KOMBİNE SİTEMİ
Geçen sezon, ligi 5. bitirmiş kadromuz, 3 yıldır göğüs reklamı alamamıştır. Kombine kartı sayısı açıklanamayacak kadar az, localarımız şehrimiz tarafından keyfe keder kullanılma arzusundadır. İlk 500’de ve 2. 500’de onlarca firması bulunan Kayseri şehri; kendi adını taşıyan takıma reklam verme cömertliğinden kaçmanın yüz çeşit yolunu bulmuştur.
Kupa kazanmış, Avrupa Kupaları’na katılmış, tüm milli takımlara oyuncu vermiş Kayserispor’un; hiçbir hamlesine katkı sağlamayanların tavrı; tribünlerin de boşalmasına, ortaya çıkan hiçbir sonuçtan memnun olunmamasına neden olmuştur.

İÇİMİZE SİNDİREMEDİK
Ben ve yönetici arkadaşlarım; ülkemizde örnek gösterilen, UEFA ve FIFA yetkililerinin teşekkürler yağdırdığı Kayserispor’un; hiç kimseyi memnun edememesini, içimize sindiremedik.
Kayserispor’a hiçbir şey vermeden (sevgi dahil), çok şey istenmesini de anlayamamanın üzüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum…
Değerli Kayserisporlular;
Ömrünün önemli bir kısmını Kayserispor’la geçirmiş birisi olarak; sizlere veda etmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşamama rağmen; sizlere bıraktığımız olağanüstü Kayserispor mirası vardır…
Bu miras; yeni gelecek ve yalnızlaştırılmayacak yönetimlerle, sizlere şampiyonluklar yaşatacak kadar güçlüdür…
Hepinize hakkımı helal ediyor; sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum…”
(İHA)