BIST 10.195
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.443,14
HABER /  SPOR

Biz değil asıl Real Madrid korksun

Real Madrid’in yaklaşık çeyrek milyar avro harcayarak yaptığı transferlerden etkilenmediklerini söylerken bu tartışmaya Messi de katıldı.

Abone ol

Lionel Messi, takım arkadaşlarının söylemlerine destek vererek, Kaka ve Ronaldo’dan çekinmediklerini dile getirdi. Neredeyse bütün Barcelona kadrosu, Real Madrid’in yaklaşık çeyrek milyar avro harcayarak yaptığı transferlerden etkilenmediklerini söylerken bu tartışmaya Messi de katıldı.

Sport’un verdiği haberde, Los Angeles’ta oynanan bir hazırlık karşılaşmasından sonra Messi’nin, “Ben Barcelona’nın oyuncusuyum ve kendi takımımla ilgileniyorum. Geçen sezon mükemmeldik ve umarım bu sezon da aynısını yapabiliriz” şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Mascherano ve Fabregas gelsin
Bu yaz henüz bir yıldız transfer edemeyen Barcelona’nın yıldız oyuncusu Messi, takıma bir iki üst seviye oyuncunun gelmesinin kendisini rahatsız etmeyeceğini de belirterek şöyle konuştu:

“Basında çıkan isimler takıma kazandırılırsa çok daha güçlü oluruz. Mascherano’nun buraya gelmesini ve beraber oynamayı isterim. Aynı şekilde Fabregas gibi iyi bir futbolcunun da takımda olmasını isterim. Barcelona’nın dünyadaki en iyi takım olduğunu şüphe duymadan söylerim. Kaka çok kaliteli bir oyuncu ancak kendisini Real Madrid’e adapte edebilmeli. Cristano Ronaldo ve Kaka mükemmel iki oyuncu ve Real’e güç katacakları kesin. Gelecek sezon lig süper geçecek ve yine Barcelona kazanacak...