BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bitlis'e dev alışveriş merkezi yapılacak

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, bir alışveriş merkezi kurmak için önümüzdeki yıl kendi imkanlarıyla başlayacaklarını belirtti.

Abone ol

Belediye olarak uygulama projesinin hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Başkan Alaydın, çalışmalara önümüzdeki yıl başlayacaklarını belirtti.

 Alaydın, "Bitlis Belediyesi olarak uygulama projesini hemen hazırlamaya başladık. Bir aksilik olmasa önümüzdeki baharla birlikte alışveriş merkezimizin temelini atacağız.

 Vatandaşlarımızın özellikle sabırsızlıkla beklediği bu projeyi kredi kullanarak kendimiz yapmayı planlıyoruz. Proje aşamasında satışa çıkmak gibi bir fikrimiz var. Buradan işyeri almak için
sabırsızlanan birçok hemşerimiz var. Burada hedeflediğimiz ilimizin önemli ihtiyacı olan marka ürünlerinin satıldığı ve işini daha büyük mekanlara taşımak isteyen esnafımıza bu anlamda fırsat vermek ve ilimizi cazibe merkezi haline getirmektir. Hedeflerimiz arasında olan bu projeyi hayata geçirdiğimiz zaman, vatandaşlarım artık Bitlis dışına değil, Bitlis dışından artık insanlar kentimize geleceklerdir. Kentimiz artık 21.Yüzyılda ilimize yakışan ve halkımızın sabırsızlıkla bizden talep ettiği Alışveriş
merkezini ilimize kazandırmış olacağız" dedi.


Başkan Alaydın, Bitlis'in yeni alışveriş merkezinin içerisinde açık ve kapalı otopark, konut, ofis, bowling, sinema, büfeler ve oturma alanlarının bulunacağını söyledi.