BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.496,92
HABER /  GÜNCEL

Bisikletli tacizci kız çocuklarının kabusu oldu!

ESKİŞEHİR'de bisikletiyle dolaşıp, yolda karşılaştığı küçük yaştaki kız öğrencilerle, kadınları elle taciz ettiği öne sürülen 34 yaşındaki M.A., güvenlik kamerası görüntülerinden yakalanıp, tutuklandı.

Abone ol

ESKİŞEHİR'de okula giden küçük yaştaki kız öğrencilerle, kadınlara yönelik cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. 

Mustafa Kemal Paşa, Şeker ve Hacı Seyit mahallelerinde okula giden kız çocuklarına cinsel tacizde bulunan bisikletli bir kişinin olduğu ihbarını alan polis, çalışma başlattı. Çevredeki apartman ve iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler, şüphelinin M.A. olduğunu belirledi. Ekipler, M.A.'nın sıklıkla kullandığı yolda tertibat aldı. M.A., bisikletiyle polislerin yanından geçerken, kısa süreli kovalamacayla yakalandı.

M.A.'nın küçük yaştaki kız çocuklarının yanı sıra çok sayıda kadına da elle tacizde bulunduğu belirtildi. 2008 yılında da sarkıntılık olayına karışan ve bu nedenle sabıkasının olduğu bildirilen M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.A., Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.