BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24
HABER /  GÜNCEL

Birinin rüyasına isteyerek girmek mümkün mü?

Zihnizizi iyice boşaltın ve elmaelma.com'a kulak verin. İstediğiniz kişinin rüyasına girmeniz bu yöntemle mümkün!

Abone ol

Birinin rüyasına girmek mümkün mü, sevdiğim kişinin rüyasına girebilir miyim, sevdiğim kişinin rüyasına girmek için ne yapmalıyım? Elmaelma.com' un sizler için derlediği bilgiler sayesinde sevdiğiniz insanın rüyasına girmeye hazır olun! Armızda aşka, sevgiye inanmadığını söyleyenler elbette olacaktır. Ama itiraf edelim hepimiz sadece bir kere bile olsa sevdik, özledik, ağladık. Eğer sizler de sevdiğinizden, sevgilinizden ayrı kaldıysanız, sevdiğiniz insanın sizi unuttuğunu düşünüyorsanız buyrun size kendinizi hatırlatma fırsatı! Geriye sadece haberimizi okumak ve odaklanmak kalıyor...

ALFA FREKANSINI KULLANIN!

Uyurken beynimiz alfa frekansı yayar. Alfa, beynin en sakin olduğu ve algılarımızın en açık olduğu zamandır. Alfada beyin bilinçdışı yapılan tüm telkinleri kabul eder.Yani alfa dalgasını kullanarak istediğiniz kişinin uyuyor olabileceği zamanda o kişinin rüyalarına girebilmeniz mümkün. Uyurken beyin alfa dalgası yayınlar. Alfada frekans aralığı 7-14 Cps'dir. (Saniyede karakter sayısı) Genellikle, gündüz düşleri ve hemen hemen tüm hipnoz bu aralıkta meydana gelir. Meditasyon, kimi zaman tetaya kaysa da, büyük ölçüde bu aralıktadır. Psişik deneyim de kimi zaman alfada yer alır.Uyurken beyniniz otomatik olarak beta aralığından alfa aralığına kayar ve arada bir teta yada deltaya geçiş yapar ama uykunuzun büyük kısmı alfa aralığındadır.Alfada bilinçdışı zihniniz telkinleri almaya hazırdır.Uyku sırasında beynin alfada olduğunda dışarıdan telkin ve etkileri almaya hazırdır.

CİNSEL BİRLİKTELİKLER İŞİNİZİ KOLAYLAŞTIRACAKTIR

-Aranızda bağ varsa, sıklıkla görüşüyorsanız ya da cinsel bir birliktelik olmuşsa işiniz daha kolaydır çünkü bu kişilerle aranızda görünmeyen enerji bağları vardır ve bu bağlar karşı tarafla telepati kurmanızı kolaylaştırır.

-Rüyasına girmek istediğiniz kişinin uykuda olduğu bir zaman seçin, uykuda beyin alfa dalgasında olduğundan, kişinin enerjisel algıları açık olacaktır ve bilinçdışı olayları kabul edecektir. 

-Şimdi rahat bir yere geçin ve iyice gevşeyin.

-20 kez yavaş yavaş derin nefesler alıp verin, burundan alıp nefesinizi ağızdan vermek daha etkili olacaktır. Aynı zamanda ayaklarınızdan başlayarak yukarıya doğru tüm vücudunuzun gevşediğini düşünün, gevşeyin, gevşeyin. Kaslarınızın açıldığını düşünün.

-Sonrasında zihninizden her şeyi atın, hiçbir şey aklınızı karıştırmasın. Zihniniz tamamen boş olmalı. 

-Sonrasında rüyasına girmeyi istediğiniz kişiyi gözünüzde canlandırın şu an da nerede ne yapıyor diye o anını imaje edin. Büyük olasılıkla uyuyor. Sonrasında seçtiğiniz kişinin 3. gözünden beyninin içine girdiğinizi hayal edin. ( 3. göz bölgesi iki kaşının ortasından 1-2 cm yukarısıdır) kafanızda yapabildiğiniz kadar resmedin, canlandırın kelimeler olabilir, görüntüler olabilir. 

-Şu anda o kişinin zihnindesiniz. Sonrasında bilinçaltının olduğu yere girdiğinizi hayal edin. 

-Rüyaların merkez temeli bilinçaltındadır. 

-Bilinçaltına gittikten sonra düşüncelerinizle o kişinin rüyasında olduğunuzu hissettirmeye çalışın, ve hissedin. Kendinizi iyice bilinçaltında olduğunuza inandırın ve konsantre olun, rüyasına nasıl girmek istediğinizi gözünüzde canlandırın. 

-Bu uygulama şöyle bir etki de yapabilir; bu uygulamayı yaptıktan sonra kendiniz, o kişi sizinle ilgili ne düşünüyor, önümüzde ki günlerde sizinle ne konuşacak size nasıl yaklaşacak siz kendiniz de rüyanızda da görebilirsiniz.

Kaynak: elmaelma.com