BIST 10.096
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.406,34
HABER /  GÜNCEL

Biri tecavüz etti diğeri görüntüledi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 13 yaşında bir kızın, Facebook'tan tanıştığı üniversite öğrencisinin tecavüzüne uğradığı öne sürüldü

Abone ol

Afyonkarahisar'da akıllara durgunluk veren tecavüz olayı yaşandı. 8. sınıf öğrencisi Facebook'tan tanıştığı kişinin tecavüzüne uğradı.

Olaydan bir hafta sonra küçük kız birkez daha tecavüz eden zanlının akadaşı ise o anları kameraya kaydetti.

Olaydan sonra küçük kızı telefonla taciz eden zanlı 'Kimseye söyleme. Hayatını karartırım. Kamera görüntüleri elimde. Rezil ederim seni' şeklinde tehditte bulundu.

SANA İLAÇ VEREMCEĞİM HAMİLE KALMAYACAKSIN

İddiaya göre, Sandıklı Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 8'inci sınıf örgencisi olan R.B. sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta A.S. ile tanışıp arkadaş oldu. 20 yaşındaki AKÜ Meslek Yüksekokulu öğrencisi A.S., 13 yaşındaki kızı motosikletine bindirip Sandıklı ilçesi Tepekent mevkiinde kullanılmayan bir eve götürdü. Evde R.B.'ye tecavüz eden A.S., "Hamile kalmaman lazım. Buluşalım, sana ilaç vereceğim" diyerek tekrar çağırdı.

O TECAVÜZ ETTİ ARKADAŞI GÖRÜNTÜLEDİ

Olaydan bir hafta sonra Dedelipınar mevkiindeki başka bir evde küçük kıza ikinci kez tecavüz eden A.S.'nun arkadaşı 25 yaşındaki H.A. ise kamera ile görüntü aldı.

A.S., olaydan sonra 13 yaşındaki R.B.'yi sürekli telefonla arayıp, "Kimseye söyleme. Hayatını karartırım. Kamera görüntüleri elimde. Rezil ederim seni" şeklinde tehdit etti. Küçük kız başından geçen olayı sınıf arkadaşına anlatınca olay okulda rehber öğretmene intikal ettirildi. Rehber öğretmen yaşananları kızın ailesine aktarınca aile Cumhuriyet Savcılığına suç duyurunda bulundu. Yakalanan A.S. ve ona yardım eden H.A., Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

Çıkarıldıkları mahkemece A.S. "küçük yaştaki kıza cinsel istismar ve tecavüz", arkadaşı H.A. ise "yardım ve yataklıkta ile olayı görüntülemek" suçundan tutuklanarak Sandıklı Cezaevi'ne gönderildi.

KUZENLERİNİN TECAVÜZÜNE UĞRADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BİR TÖRE CİNAYETİ DAHA!

Batman Çayı'nda geçen hafta boğularak öldürülmüş halde cesedi bulunan 15 yaşındaki H.D.'nin Diyarbakır'da 2 kuzeninin tecavüz etmesi sonucu hamile kaldığı ve aile meclisinin töre kararıyla öldürüldüğü ortaya çıktı. H.D.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla 2 kuzen aranırken; ölen kızın dedesi ve 2 amcası tutuklandı.

Batman'da geçen 17 Aralık tarihinde Batman Çayı'nda genç bir kadının cesedi bulundu. Boğularak öldürülen kadının cesedinin bulunmasının ardından Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Batman ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ortak ekip kurarak çalışma başlattı. Çalışmada cesedin 4 aylık hamile olan 15 yaşındaki H.D.'ye ait olduğu belirlendi.

2 YIL ÖNCE EVLENDİRİLDİ

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yaptıkları çalışmada H.D.'nin tüm yakınlarının ifadesine başvurdu. Çalışmada, bu güne kadar hiç okula gönderilmeyen H.D.'nin yaklaşık 2 yıl önce dini nikahla zorla evlendirildiği, ancak eşiyle anlaşamayan genç kadının baba evine döndüğü belirlendi.

'BANA TECAVÜZ ETTİLER HAMİLEYİM'

Baba evine dönen H.D., iddiaya göre kuzenleri S.D., ve Ö.D.'nin tecavüzüne uğradı. Genç kız uğradığı tecavüzü hiç kimseye korkudan söyleyemedi, ancak bir süre sonra karnının büyümesiyle hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine iddiaya göre yakınları aile meclisi kurarak, H.D.'yi sorguladı.

Babası yıllar önce ölen H.D., aile meclisi sorgusunda amcası ve halasının kocasının yüzüne bakarak, "Sizin oğullarınız bana tecavüz etti. Bu yüzden hamileyim. Çocuğun hangisinden olduğunu bile bilmiyorum" diyerek ağladı. Aile meclisinin kurulduğunu duyan ve tecavüz ettikleri ileri sürülen iki kuzen ise o gün kayıplara karıştı.

Aile meclisi kuran yakınları H.D.'ye, "Hazırlan, seni başka yere götüreceğiz" diyerek evden alıp yola çıkardılar. Amcaları tarafından Batman'a götürülen H.D., Batman Çayı'nda boğularak cesedi burada bırakıldı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis yaptığı çalışmayla 'töre cinayeti'nin ayrıntılarını ortaya çıkararak 7 kişiyi gözaltına aldı. Polisteki soruşturmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.D.'nin dedesi R.D., amcaları H.D., ve E.D., tutuklanarak cezaevine konuldu. H.D.'ye tecavüz ettikleri iddia edilen kuzenler S.D. ve Ö.D.'nin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

CENİNE DNA TESTİ YAPILACAK

Yapılan otopside H.D.'nin vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı. H.D.'nin alınan cenini üzerinde DNA testi yapılarak, kimin tecavüzüne uğradığı belirlenecek.

Bu arada Batman Çayı'nda bulunduktan sonra cesedi Batman Devlet Hastanesi morguna kaldırılan H.D.'nin cesedi, henüz yakınları tarafından alınmadı.

İNSANIN KANINI DONDURAN OLAY!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

YENGESİNE TECAVÜZ ETTİ!

Ağabeyi hapisteyken yengesine tecavüz etmekten suçlu bulunan N.Ç'nin cezası onanarak kesinleşti. 13 yıl 9 ay hapis cezası alan N.Ç yakalandı ve cezaevine konuldu.

Kumburgaz’da, cezaevinde bulunan ağabeyinin eşine 8 yıl önce tecavüz ettmekle suçlanan N. Ç. (41) 13 yıl 9 ay hapis cezasına çaptırıldı. Cezasının onanmasının ardından aranmaya başlanan N. Ç. yakalandı ve cezaevine konuldu.

2004 YILINDA YAŞANDI

2004’te ağabeyi hapiste olan Nazım Ç., ziyaret bahanesiyle gittiği evde yengesi G. Ç.’ye (35) cinsel saldırıda bulundu, direnişle karşılanşınca bıçakla yaraladığı G.Ç. yi ormanlık alana götürdü, tecavüz etti ve onu ormanda bırakıp ortadan kayboldu. .

YAKALANDI, 3 YIL YATTI, BIRAKILDI AMA MAHKEME SÜRDÜ

G.Ç.’nin şikayetçi olması üzerine yapılan incelemede cinsel saldırıyı doğrulayan izlere rastlandı. Yakalandıktan sonra tutuklanıp cezaevine konulan N.Ç 3 yıl Cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MAHKEME SUÇLU BULDU, 13 YIL 9 AY HAPİS CEZASI VERDİ

Yerel mahkeme davanın ilerleyen bölümlerinde noktayı koydu, yargılamayı tamamladı ve N.Ç'yi suçlu bularak 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı. Yargıtay'ın onaylamasının ardından kesinlik kazanan mahkumiyet kararı nedeniyle yeniden aranmaya başlanan N.Ç. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince Büyükçekmece’de yakalandı.

TECAVÜZ HÜKÜMLÜSÜ YENİDEN CEZAEVİNDE

Adliyeye sevk edilen hükümlü N.Ç , tutuklama kararı yüzüne okunduktan sonra cezaevine gönderildi.