BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.395,55
HABER /  GÜNCEL

Bir yeni kadına şiddet vakası...

Kaçarak nikahsız yaşamaya başladığı 29 yaşındaki İsmail T.'den şiddet gören 25 yaşındaki Özlem Ayvaz, 1 yaşındaki oğlu ile birlikte Emniyet'e sığındı.

Abone ol

Adana'da Merkez Seyhan İlçesi Fezvipaşa Mahallesi'nde oturan Özlam Ayvaz, ailesinin karşı çıkmasına rağmen 2 yıl önce evden kaçarak İsmail T. ile yaşamaya başladı.

İşsiz olan İsmail T.'den sürekli şiddet gören Ayvaz, 6 aylık hamileyken ailesinin yanına gitti. Bir süre sonra İsmail T. ile barışan Özlem Ayvaz, ailesinin "Gidersen geri dönemezsin" demesine rağmen evine döndü.

KADINI DÖVÜP SOKAĞA ATTI

Hamileliği süresince İsmail T.'den şiddet görmeye devam eden Ayvaz, Muhammet adını verdiği bir çocuk dünyaya getirdi. Özlem Ayvaz çocuğun doğumundan sonra İsmail T.'nin düzeleceğini düşünürken şiddetin dozu daha da arttı. Ayvaz, en son, evde yiyecek bir şey olmadığı için İsmail T. ile tartıştı. Tartışma sırasında İsmail T., kadını dövüp sokağa attı.

Ailesinin yanına dönemeyen Özlem Ayvaz, kucağında çocuğuyla bir süre sokaklarda dolaştı. Çaresizlik içinde ne yapacağını şaşıran Ayvaz, Meydan Mahallesi'ndeki Adana Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Başından geçenleri anlatan Özlem Ayvaz'a polisler sahip çıktı. Polisler, 2 günden beri aç olduğunu söyleyen ve her iki gözü de morluklar içinde olan Özlem Ayvaz ile 1 yaşındaki oğlu Muhammet'in karnını doyurdu. Özlem Ayvaz, işlem yapılmak üzere Polis Merkezi Amirliği'ne gönderildi.

Kadına şiddet uygulayan İsmail T.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.