BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Bir konuşursa herkes gerilir

O bir toplum mühendisi. İstihbarat elemanı olduğu iddia edilen eski papazdan ilginç açıklamalarına devam ediyor.

Abone ol Hakkında istihbarat elemanı olduğu iddiaları bulunan eski papaz, yeni Müslüman İlker Çınar zamanı geldiğinde konuşacak..

Neden sustuğunu ise şimdi devletin ve toplumun gerilmesini istememesi olarak açıklıyor. Kendisini toplum mühendisi olarak tanımlıyor. 
Bugün gazetesi ajan papazla ilgili haber dizisine devam ediyor. İşte Çınar’ın Bugün'de yer alan ilginç açıklamaları:

BU EKOLLER SAVAŞI

Amacım insanların öldürülmesi değil kucaklanması. Beni anlayamadılar. Bu bir ekoller savaşıdır, niye kabul etmiyorlar ki. Ekoller savaşında birtakım güçler kendi çıkarları doğrultusunda bazı şeyleri servis ederler. Bazı taşeronları kullanırlar. Devletim güçlüdür her şeyi bulur. Bu ekoller savaşında beklentileri olan insanlar birtakım entrikalara yol açabilirler. Zamanı geldiğinde konuşacağım. Devletin ve toplumun gerilmesini istemiyorum.

O KADAR KOLAY DEĞİL

Bir misyoner eğer insanları iyi tanımlayabiliyorsa onları iyi analiz edip onların beklentilerini çıkartabiliyorsa bu kişi toplum mühendisidir. Bir misyoner ve papaz olabilmek o kadar kolay değil. Bir insanın misyoner bir papaz olabilmesi için toplumu anlayabilmesi gerekir. Bu yola çıktığımda tek başıma idim.

TSK’DA ÇALIŞTIM

1992’de TSK’da çalışmışlığım var, bunu söyleyebilirim ama benim ilişiğim kesilmiştir. Benim askeriye ile ilgili bir ilişiğim olmamıştır. Ben o dönem çalışma gereği hissettim ve o kuruma girdim. Şerefimle bu vatana hizmet etmeye gayret ettim. Birtakım iddialar var, çalıştığım doğru ama ben ilişiği kestikten sonra bu tür çalışmalarda bulundum. Ben Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda çalıştım. Ben ilişkimi kestikten sonra irtibatta olduğum arkadaşlarımla onların beğenisi ile Türkiye’den 10 kişi aldılar eğitmek için. 10 kişiden biri de bendim. Bu kadar yükselmek benim tercihim değildi. Misyonerler mi istemişti. Bu süre içinde ben her zaman devletimin hizmetinde oldum. Herkes devlettir. Ben devletim. Devlet biziz.

BEN SÖZDE DEĞiL ÖZDE DEVLETÇİYİM

ABD'nin ölüm listesinde olduğum bana söylendi. Bana deniliyor ki 'kripto çekildi, Ankara'dan gelen bilgide sizin öldürüleceğiniz ifade ediliyor' ve dikkatli olmam için uyarılıyorum. Ben her şeyi göz önüne almışım. Devletimi düşünüyorum. Eğer devletim için ölmem gerekiyorsa ben ölürüm. Benim yoluma dünyaları serseler bir karış toprağını değil çakıl taşını bile değişmem. Ben sözde bir devletçide değilim. Hakikatte özde bir devletçiyim.