BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  SPOR

Bir Kezman gerisi yalan

Fenerbahçeli taraftarlar, Mateje Kezman'ı, sezonun en isabetli transferi olarak görüyor.

Abone ol

Fenerbahçeli taraftarlar, son haftalarda attığı gollerle takımına puanlar kazandıran Mateje Kezman'ı, sezonun en isabetli transferi olarak görüyor. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin internet sitesinde devam eden ankette, taraftarlar en çok oyu Sırp forvete verdi. UEFA Kupası 1. turun ilk maçında Randers karşısında attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Kezman, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Sivasspor maçı ve dünkü 1-0'lık Konyaspor galibiyetlerinde takımını sırtlayan isim oldu.

LUGANO'YU GEÇTİ

Kezman, ''www.1907.org'' adresli web sitesinde düzenlenen ankette, yeni transferlerin çıktığı ilk 2 resmi maçların ardından en çok oyu alarak önde giden Lugano'yu son iki haftadaki performansıyla geçti. 10 Eylülde başlatılan ankette şu ana kadar Kezman'a 1373 oy verilirken, Lugano 982, Deivid 114, Edu da 80 oy aldı.

KEZMAN BAŞLADI, DİĞERLERİ SUSTU

Fenerbahçe, son 3 resmi maçında gol yollarında sadece Kezman ile etkili oluyor. Sırp futbolcunun golleriyle etkili olan sarı-lacivertlilerin önemli gol silahları Alex ve Tuncay, UEFA Kupası 1. tur ilk maçı ve son 2 lig maçı olmak üzere 3 resmi maçta golle buluşamadı.