BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bir kamyon eşya çalmış!

Çaldığı eşyaları sakladığı evde yakalandı, evde bir komyon eşya çıktı

Abone ol

Antalya'da çaldığı malzemeleri evde saklayan bir kişi yakalandı. Eve düzenlenen operasyon sonucunda bir kamyonet dolusu eşya ele geçirildi. Polis merkezine getirilen eşyalar arasında, elektronik eşyadan tamirat malzemelerine kadar çeşitli eşyalar bulunuyor.

Antalya Emniyeti Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı güven timlerinin yaptığı çalışma sonucunda ortaya çıkarılan eve operasyon düzenlendi.

Düdenbaşı Mahallesi Mahallesi 2362 sokak No:10 da bulunan evde ele geçirilen eşyalar Sanayi Polis Merkezi'ne getirilerek zapt altına alındı. Olay ile ilgili evde bulunan eşyaları çaldığı belirlenen Mehmet S. isimli şahıs, gözaltına alınırken eşi Asiye S. isimli kadın serbest bırakıldı.

Çalıntı eşyaların saklandığı evde ele geçirilen eşyalar arasında JVC marka oto teybi, pikasa marka kol saati, cam kesme elması, araç kontağı halkaları ile birlikte oto saati, çok fonksiyonlu lazerli bıçak gibi eşyaların yanında pense, makas, telefon kulaklığı, kerpeden, araçlara kullanılan ve içindeki eşyalar ile birlikte ilk yardım çantaları, dahili diafon sistemi, içinde vidaların bulunduğu tamirat çantaları ele geçirildi.