BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Bir ev alana ikinci evde indirim!

Konut sektöründe kampanyalar hız tanımıyor. Bir ev alana ikincisinde indirim kampanyası İnnovia'dan..

Abone ol

Gerçekleştirdiği kampanyalarla inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıran Yeşil İnşaat şimdi de Beylikdüzü’nde bulunan Innovia Projesi’nin 3. Etabı için yeni bir kampanya başlattı.

Bu kampanya kapsamında Innovia’da dairesi olanlar ve yeni daire alanlar, çeşitli armağanlar ile 4 bin 200 TL’ye varan hediye çeki kazanabiliyor. Armağanlar arasında en ilgi çekeni ise Innovia’dan ikinci ev alımı için 4 bin TL’lik hediye çeki.

Bu çeki; Innovia’dan ikinci evini almak isteyenler kendisi için kullanabildiği gibi bir başka tanıdığının da İnnovia’da ev sahibi olması için kullanabiliyor. Farklı daire tiplerine göre değişen vadeli fiyatlardaki peşinatın neredeyse üçte biri Yeşil İnşaat’ın hediyesi oluyor. Yoğun ilgi gören kampanyanın 17-18 Nisan haftası ve sonraki haftalarda da devam etmesi planlanıyor.

Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin tek yapması gereken ise, Yeşil İnşaat’ın Beylikdüzü’nde bulunan ofisini ziyaret etmek. Üstelik ziyaretçiler Innovia Projesi’nin Beylikdüzü’nde bulunan ofisinde örnek daireleri de görme imkanı bulabilecek.

Yeşil İnşaat, yaklaşık yüzde 70’inin satışı tamamlanan Innovia Projesi’nde gelecek dönemde de gerçekleştireceği farklı kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar yaratmaya devam edecek. Kaliteli, yüksek standartlı, insan yaşamına katkıda bulunabilecek sosyal ve teknik donanıma sahip yapılar inşa eden Yeşil İnşaat, sektörde çok uygun ödeme koşulları ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Tamamı 5 Etap ve 14 bin konuttan oluşan İnnovia Projesi, Türkiye’de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yarattı. Yeşil İnşaat yüzde 80’i yeşil ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Innovia projesi ile konumu, alışveriş mekânları, etkileyici çevre düzeni ve farklı açık hava olanakları ile benzersiz bir yaşam sunuyor.

Innovia’da gölet ve şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, buz pateni, bisiklet park alanları, büyük ve küçük yüzme havuzu, fitness ve spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol alanları, çardaklar, cafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de bulunuyor.