BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Bir anlık siniri hayatına mal oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir gencin annesiyle yaşadığı tartışma sırasında yumruk attığı kapıdan düşen cam parçasının boğazına saplanması...

Abone ol

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir gencin annesiyle yaşadığı tartışma sırasında yumruk attığı kapıdan düşen cam parçasının boğazına saplanması sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi.
Saat 19.00 sıralarında meydana gelen olay Karşıyaka Yalı Mahallesi 6133 Sokak Numara 52’de gerçekleşti. İddiaya göre, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde Tarih bölümü öğrencisi Küçük Harun Özalp (19), henüz bilinemeyen bir sebeple annesi Gülseren Özalp ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle sinirlerine hakim olamayan Küçük Harun Özalp, sert bir şekilde cam kapıya yumruk attı. Kırılan cam kapıdan sıçrayan bir cam parçası talihsiz gencin boğazına saplandı. Kanlar içinde kalan Özalp, annesi ve kardeşi aracılığıyla dışarı çıkartıldı. Bu sırada talihsiz genç, evlerinin yanındaki tekel bayiinin önünde yere yığıldı. Özalp’i kanlar içinde yerde gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi ve genç adam ağır yaralı olarak Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç hayatını kaybetti. Ölüm haberini duyan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)