BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
HABER /  DÜNYA

Binnaz Uslu’dan iyi haber

Avrupa Takımlar Şampiyonası için bulunduğu İngiltere’de rahatsızlanan ve yoğun bakımda sürekli uyutulan milli atlet Binnaz Uslu’dan iyi habe...

Abone ol

Avrupa Takımlar Şampiyonası için bulunduğu İngiltere’de rahatsızlanan ve yoğun bakımda sürekli uyutulan milli atlet Binnaz Uslu’dan iyi haber geldi.
Kraliçe Elizabeth Hastanesi’nde uzun süredir uyutulan Binnaz Uslu, kısa bir süre önce gözlerini açtı ve kendine geldi. Haber, Uslu’nun yakınları ve spor camiası tarafından sevinçle karşılandı.

OLAY
Milli takımla birlikte şampiyonada bulunan atlet Binnaz Uslu, geçen pazar günü yarışlar sonrasında aniden fenalaşmıştı. Ülser iltihaplanması sonucu akciğer ve böbreklerinin zarar gördüğü öğrenilen Binnaz Uslu, hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Uslu, ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınmış ve uyutulmaya başlanmıştı.
Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, “Binnaz’ın ülseri vardı ve bu da vücutta su toplamış. Daha sonra sporcumuzun akciğer ve böbreklerine tesir etmiş. Olaydan sonra hemen ameliyata alındı ve şu an yoğun bakımda tedavi altında. Hepimiz çok üzüldük. Bu mübarek günde dua etmekte başka çaremiz yok” diye konuşmuştu.
(İHA)