BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Binbir surat Ayten katil zanlısı

Ali Server Yıldız'ın katil zanlıları olarak gözaltına alındıktan sonra Keşan'a getirilen biri kadın, 2 kişi tutuklandı.

Abone ol

Edirne'nin Keşan ilçesinde öldürüldükten sonra bir gölete atılan Ali Server Yıldız'ın katil zanlıları olarak Muğla'nın Fethiye ilçesinde gözaltına alındıktan sonra Keşan'a getirilen biri kadın, 2 kişi tutuklandı.

Kamuoyunda “Yalı kavgası tanığı” olarak bilinen ve Edirne'nin Keşan ilçesinde cesedi bulunan Ali Server Yıldız'ın katil zanlısı olarak Fethiye Ölüdeniz ve Kayaköy'de gözaltına alındıktan sonra dün Keşan'a getirilen Ayten Şafak (23) ile Tamer Kapucu (43), Cumhuriyet Savcısına yaklaşık 4 saat ifade verdi.

İki zanlı daha sonra “tasarlayarak adam öldürmek ve delilleri karatmak” suçlarından tutuklanmaları istemiyle sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Zanlıların, suçlarını kabul ettikleri öğrenilirken, Ali Server Yıldız'ın Keşan dışında öldürüldüğü ve daha sonra Mercan Göleti'ne atıldığı belirtildi.

Keşan ilçesinin Mercan köyü yakınlarındaki gölette, elleri ve ağzı bantlanmış ceset bulunmuştu. Cesedin, İstanbul'da milyon dolarlık bir yalıda yalnız başına yaşamamak için kendisinden 25 yaş küçük bir kişiyle evlendiği bildirilen Mehmet Ali Barman (83) isimli kişinin bakıcısı Ali Server Yıldız'a ait olduğu belirlenmişti.