BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  POLİTİKA

Binali Yıldırım'dan FETÖ açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, 'FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmuyor' şeklindeki eleştirilere yanıt verdi. Yıldırım bu iddianın gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Abone ol

TOBB Genel Kurulu'nda konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmadığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Yıldırım, "Bu suçlamayı asla kabul etmiyoruz, bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek" dedi.

Başbakan Yıldırım FETÖ konusunda kendilerine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Yıldırım konuyla ilgili şöyle konuştu:

"FETÖ meselesiyle ilgili bir takım kafa karışıklığı oluşturulmaya çalışılıyor. Şunu herkes bilmelidir, FETÖ bir terör örgütüdür ve Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasisine, istiklaline, istikbaline, bu milletin geleceğine kast etmiştir, bu kadar açık ve nettir. Onun için bu mücadelede kararlılığımız, sonuna kadar devam edecektir.

''ASLA KABUL ETMİYORUZ''

Binali Yıldırım ayrıca herkesin adalete teslim edileceğine vurgu yaparak şöyle konuştu:  ''Efendim 'siyasetçilere dokunulmuyor, filancaya dokunuluyor, filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı' asla kabul etmiyoruz. Bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek."