BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Bimeks'ten görkemli bir açılış daha

Bimeks ikinci franchise mağazasının açılışını Manisa’da görkemli bir açılış töreniyle gerçekleştirdi.

Abone ol

Bimeks ikinci franchise mağazasının açılışını Manisa’da 11 Kasım Perşembe günü saat 09.00’da Bimeks Yönetim Kurulu üyesi Muhittin Şenel, Manisa franchise iş ortağı Hasan Köroğlu ve mağazanın ilk müşterisi ile beraber gerçekleştirdi. Açılışa ilgi büyük oldu. Kampanyalı ürünlerden almak isteyen müşteriler uzun kuyruklar oluşturdu.

Bu açılışla beraber Bimeks mağaza sayısını 34’e çıkartarak Türkiye’nin 17 ilinde faaliyet gösteren 2. Teknoloji perakende zinciri olma özelliğini devam ettirdi. Bimeks Yönetim Kurulu üyesi Muhittin Şenel ikinci franchise mağazası olan Manisa mağazası ile ilgili şunları söyledi:

“Bimeks’i franchise ortağımızla beraber Manisa’ya getirmekten, tüketicimize hem daha fazla ürünü, hem en taze teknoloji ürünleri en iyi fiyat garantisi ile ve en iyi ödeme seçenekleri ile sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Manisa açılışına özel yapılacak 100 ürün de muhteşem kampanyası ile vatandaşlardan yoğun ilgi görmesini bekliyoruz. Teknoloji denilince akla gelen tüm ürünlerin yer aldığı mağazada, bilgisayardan, televizyona, oyun konsollarından beyaz eşyaya ve küçük ev aletlerine kadar yüzlerce çeşit ürün bulunuyor.

Bimeks güç ve güvenini arkanıza alarak; bir teknoloji market yatırımcısı olabilirsiniz. Bimeks yönetimi sizin için yer analizi, kazanç analizi, ürün gamı planlaması, reklam planlaması, mağaza içi dekorasyon gibi bir çok konuda sizlerle işbirliği içerisinde hareket ediyor ve görmüş olduğunuz Bimeks’lerden biri de sizin oluyor. Yatırımcıya düşen Bimeks ailesinin bir ferdi olarak yirmi yıllık birikmiş tecrübenin, iş bilirliğin ve kazancın ortağı olmak. Bimeks kazan-kazan modeli ile oluşturduğu kendine özgü franchise modeli ile hem kazandırıyor, hem kazanıyor.

Türkiye’nin ilk teknoloji marketi olan Bimeks, 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler, yeni mağazalar ile 20. yılında Türkiye’nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürmeye devam edecektir. Yılbaşına kadar 35. mağazamızı Gaziantep’de, 36. ve 3. Franchise mağazamızı Diyarbakır’da, hemen peşinden planlanan Samsun ve İzmir mağazalarımızı franchise ortaklarımızla beraber açıyoruz. Görüşmesi devam eden çok sayıda franchise adaylarımızın uygun olan projeleri de bu açılışlara müteakip sırasıyla gündeme alınacaktır. “


1990 yılında kurulan BİMEKS bilişim teknolojileri perakendeciliğinde bugün 17 şehirde faaliyete geçirdiği 34 mağaza ve 450 çalışanı ile verdiği danışmanlık ve satış sonrası destek hizmetleriyle Tükiye’nin öncü mağazalarından biridir. AVM içinde kurulan ilk teknoloji market ünvanı alan BİMEKS, Teknoport projeleri ile de Türkiye’de 1997 – 2007 yılları arasında Türkiye’de son 10 yılın en hızlı büyüyen bilişim şirketidir. Perakendecilik konseptini teknoloji mağazaları ve geniş ürün yelpazesi, çocuk oyun alanı, cafesi, teknik desteği ve baskı merkezini içeren büyük mağaza konsepti Teknoport olmak üzere iki tip mağaza üzerine kuran Bimeks, Müşteri trafiğinin yoğun olduğu alışveriş merkezlerinde açılan normal mağazalar, taşınabilir ve bilişim teknolojisi ağırlıklı ürünleri müşteriye sunmaya devam ediyor.

BİMEKS’in internetteki perakende noktası www.bimeks.com.tr , İnternetteki Bimeks, geniş ürün yelpazesi, sürekli güncellenen fiyat ve teknik bilgi içeriği ve güvenli çevrimiçi ticaret alt yapısıyla ev veya ofis ortamından süre sınırsız alışveriş yapma imkânı tanımakta; Bimeks’in hizmet farkını sanal ortamda da yaşatıyor.