BIST 9.985
DOLAR 32,38
EURO 34,90
ALTIN 2.400,43
HABER /  GÜNCEL

Bıçaklanan tecavüzcü artık hapiste

İnternetten tanıştığı kişiye tecavüz etmek isteyen ve saldırdığı kız tarafından bıçaklanan tecavüzcü 11 yıl hapse mahkum oldu

Abone ol

Samsun' da bir yıl önce internetten tanışıp arkadaş olduğu 17 yaşındaki D.T. adlı kızı evine götürüp cinsel ilişkiye girmek istedi. Tecavüze uğrayacağını düşünen genç kız, elini ısırıp kurtulduğu şüpheliyi bıçakla yaraladı. Genç kız yaralama suçundan, K.C.K. da cinsel istismar suçundan gözaltına alındı. Genç kız hakkında cumhuriyet savcısı takipsizlik kararı verirken, tutuksuz yargılanan K.C.K, 11 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum oldu.

İlkadım İlçesi'nde geçen yıl Temmuz ayında meydana gelen olayda, K.C.K. iddialara göre üç gün önce bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı D.T. ile görüşmeye başladı. Bir kaç gün sonra buluşan gençler bir süre dolaştıktan sonra K.C.K.'nın evine gitti. Anne ve babası evde olmayan K.C.K, konuşurken genç kızı öpmeye başladı. Ancak D.T., sanığı uyararak kendisine dokunmamasını istedi. Genç kızın uyarılarını dikkate almayan K.C.K., D.T.'yi yere yatırıp tacizlerine devam etti. Bunun üzerine D.T., sanığın elini ısırıp K.C.K.'nın elinden kurtulmayı başardıktan sonra mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla da sırtından yaraladı. Daha sonrada evden kaçtı. Tedavi olmak için hastaneye giden K.C.K polise kız arkadaşının kendisinin bıçakladığını söyledi. Gözaltına alınan genç kız ise, K.C.K.'nın kendisine tecavüz etmek istediğini ve elinden kurtulmak için onu yaraladığını kabul etti. Bunun üzerine her iki genç de gözaltına alındı.

"BANA İFTİRA ATIYOR"

D.T. hakkında cumhuriyet savcısı yaralama suçundan takipsizlik kararı verirken, K.C.K hakkında cinsel istismar suçundan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması için 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. K.C.K'nın kendisine saldırdığını ileri süren D.T., "İstemediğim halde benimle ilişkiye girmeye çalıştı. Elinden kurtulmak için bıçağı öylesine salladım" diye konuştu.

Daha öceki savunmalarını tekrar eden K.C.K. ise, genç kız ile gönül ilişkileri olduğunu belirterek, "Konuşurken birden sinirlendi. Ortada beni bıçaklayacak hiç bir şey yoktu. Kendisini cinsel ilişkiye girmesi için zorlamadım. Ve ona saldırmadım. Bana iftira atıyor" diye konuştu.

Mahkeme olay nedeniyle genç kızın ruh sağlığının bozulduğunu belirterek K.C.K'ya, cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 11 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

TEMİZLİK İÇİN ÇAĞIRIP ZORLA TECAVÜZ ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bursa'da temizlik bahanesiyle eve çağırdıkları 4 çocuk annesi kadına dayakla tecavüz eden ve parasını aldıkları iddia edilen 2 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan S.K. (41), komşusundan evini temizlemesi için bir kadının telefonunu aldı. T.K. (49) isimli 4 çocuk annesi kadını arayan S.K., evini temizleteceğini söyleyerek adresi verdi. Sabah saatlerinde eve gelen T.K., temizliğe başlayacağı esnada S.K.'nın saldırısına uğradı. Temizlikçi kadını darp eden zanlı, cinsel tacizde bulunup kameraya kaydettikten sonra alt kat komşusu G.E.'ye (41) haber verdi. iki zanlı iddiaya göre saatlerce temizlikçi kadına tecavüz etti.

Sopayla dövdükleri kadının çantasındaki 300 TL para ve cep telefonunu da alan iki zanlının elinden kurtulamayacağını anlayan T.K., yardım çığlıkları atmaya başladı. Çığlık seslerini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Eve gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kadını zanlıların elinden kurtardı. Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan S.K. ve G.E., ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BÖYLE SAPIKLIK GÖRÜLMEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Metrobüs durağından sonra AVM'de de kurduğu gizli düzenekle, etek altından çekim yapan bir kişi daha yakalandı

 Daha birkaç gün önce, Zincirlikuyu metrobüs durağında şüphe üzerine bir sapık yakalanmış ve cep telefonunda 15 kadının etek altı görüntüleri bulunmuştu... Önceki gün de benzer bir olay Mecidiyeköy Cevahir AVM'de yaşandı... Güvenlik görevlileri, iyi giyimli bir kişinin tuhaf bir şekilde kadınları izlediğini farkedince durumu polise bildirdi... Hemen gelen polisler de zanlıyı takibe başladı... Elinde alt ucu yırtık bir poşet bulunan bu kişi, etekli kadınların peşinden ayrılmıyordu...

KUTUDAN KAMERA ÇIKTI
Gözaltına alınan sapığın, kendince bir düzenek kurarak, kadınların etek altı görüntülerini çektiği ortaya çıktı... Ayakkabı kutusuna yerleştirdiği fotoğraf makinesini kamera moduna getirmiş ve delik poşete yerleştirmişti... Bankacı olduğu ortaya çıkan E.Ö. adlı sapığın savunması ise güldürdü "Nasıl oldu bilmiyorum, kamera otomatik kayda geçmiş..." Bu sözler kendisini adliyeye sevkedilmekten kurtaramadı.

GECE YARISI YAŞANAN MASKELİ VAHŞET

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'nın Kozan İlçesi'ne bağlı Mahmutlu Mahallesi'nde pencereden tırmanan maskeli 2 kişi, Metin Karadağ'a ait tek katlı evin damına çıktı. Karadağ'ın damda yatan 45 yaşındaki eşi Fatma Karadağ'ı tehdit ederek etkisiz hale getirdikten sonra Metin Karadağ'ın yattığı odaya girip boğazını keserek öldürdü.

Bir okulda hizmetli olarak görev yapan Karadağ'ın ölüm haberini alan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Karadağ ile iftar sonrası birlikte çay içtiklerini belirten komşusu Abdullah Özer "Saat 20.30 sıralarında 4-5 defa telefonu çaldı. Israrla çalan telefonuna bakmayınca, neden bakmıyorsun diye sordum. O da numarayı tanımadığı için açmadığını söyledi" dedi.

KATİL ZANLISINDAN TÜYLER ÜRPERTEN İFADE

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kenan A, "Daha önce başıma bir darbe aldığım için bazı şeyleri unutmuştum. O da beni unutsun diye başına taşla vurdum" dedi. Aydın'ın Karacasu ilçesinde başı ezilerek öldürülen üniversiteli Gamze Gürgen'in davasında cinayet zanlısı suçunu kabul etti.

Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına Gamze Gürgen ve cinayet zanlısı Kenan A'nın yakınları katıldı. Cinayetin ardından açılan dava kapsamında ilk kez hakim karşısına çıkarılan sanık Kenan A. genç kızı niye öldürdüğünü soğukkanlı bir şekilde şöyle anlattı: "Gamze'nin başına belki yaşadıklarımızı unutur diye taşla vurdum. Ben daha önceden bir beyin travması geçirmiştim. Bir kaza neticesi böyle bir unutma rahatsızlığım oluşmuştu. Gamze'nin kafasına taşla vurduğumda 'Belki bunları hatırlamaz, beni de tamamen unutur' diye düşündüm. Bir anda yere yığılınca öldüğünü anladım."

ARACA ALDIM TEKLİFTE BULUNDUM REDDETTİ

Kenan A. savunmasında "Kargo şirketinde çalışıyordum. Olay günü Nazilli'ye dönerken Karacasu yol ayrımında Gamze'yi gördüm. 'Beni Karacasu'ya götürür müsün' dedi. Ben de aracıma aldım. Cinsel ilişki teklifinde bulundum. Kabul etmedi. Aramızda boğuşma yaşandı" dedi. Gamze'nin kafasına şişe ve taşla vurduğunu söyleyen Kenan A. 1 gün sonra İzmir'de polise teslim olduğunu belirtti. 8 Eylül'e ertelenen mahkeme çıkışı Gamze'nin annesi Sare Gürgen sinir krizi geçirdi. 

SOKAKATA GENÇ KIZIN BOĞAZINI KESTİ AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ordu'da 15 yaşındaki Binnaz Yılmaz isimli kızın boğazını kesip yaralayan 18 yaşındaki B.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Boğazına 14 dikiş atılan Yılmaz'ın ailesi şaşkına döndü. B.A.'nın cinsel taciz ve kasten yaralama suçlarından adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Ulubey İlçesi'nden Ordu'ya gelerek Ticaret Meslek Lisesi'ne kayıt yaptırmak isteyen Binnaz Yılmaz, başını eşofmanının kapüşonu ile örterek yüzünü gizleyen bir kişinin sözlü tacizine maruz kaldıktan sonra bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırı sırasında Yılmaz çığlık atarak yardım istedi. Kısa süren boğuşma sırasında boğazı bıçakla kesildi. Saldırgan kaçtı. Binnaz Yılmaz, olay yerine çağrılan ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalede boğazına 14 dikiş atılıp hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis tarafından aranan B.A ise kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Çocuk Şubesi ekiplerince ifadesi alınan B.A, genç kızı tanımadığını anlatırken, "Neden böyle birşey yaptığımı da bilmiyorum" diye konuştu. Bugün taciz ve kasten yaralama suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edilen B.A, sabit ikametgahının bulunması, sabıkasının olmaması nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kızının boğazını kesen saldırganın bir gün sonra serbest bırakılmasına tepki gösteren babası 41 yaşındaki Yaşar Yılmaz, Cumhuriyet savcılığına giderek bilgi aldı. Baba Yılmaz, "Neden serberst bırakıldığını sorduk. Ancak bizimle aynı niyette olmadıklarını öğrendik. Saldırgan serbest geziyor. O zaman bizde aynısı yapalım, akşam bıçaklayalım sabah çıkalım. Bu işin peşini bırakmayacağım. Neyim varsa satıp avukat tutup saldırganın cezalandırılması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. 

70 LİK DEDEYE AŞK İNFAZI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Eskişehir'in Alpu ilçesinde eşiyle ilişkisinin olduğunu öne sürdüğü 70 yaşındaki köy bekçisi Hasan Geren'in boğazını keserek öldürdüğü öne sürülen 43 yaşındaki Veysel A. yakalandı.

Bekçinin boğazının kesilerek öldürüldüğü olay, Alpu ilçesine bağlı Gökçeoğlu Köyü'nde meydana geldi. Veysel A., eşi 40 yaşındaki Emine A. ile ilişkisi olduğu iddiasıyla köy bekçisi Hasan Geren'in yalnız yaşadığı evine gitti. Veysel A., Hasan Geren'i dövdükten sonra boğazını keserek öldürdü. Yaşlı adamı öldüren Veysel A., otomobile yüklediği cesedi Eskişehir-Sarıcakaya karayolunun 30'uncu kilometresindeki ormanlık alana attı.

Yakınlarının Hasan Geren'in evine gittiklerinde yerde kan izlerine rastlaması üzerine olay jandarmaya bildirildi. Jandarma ekipleri Hasan Geren ile ilişkisi olduğu öne sürülen Emine A., eşi Veysel A. ve 14 yaşındaki oğulları M.A.'yı gözaltına aldı. Veysel A.'nın ifadesi doğrultusunda köy bekçisi Hasan Geren'in cesedi Sarıcakaya yolundaki ormanlık alanda çıplak halde bulundu. Ceset, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
 

DİSKODA KOMALIK EDEN DAYAK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kuzey Kıbrıs'ta askerlik yapan İstanbullu er Uğur Kantar, içtimaya geç kaldığı için "disko" diye bilinen asker disiplin koğuşuna atıldı ve komaya girene dek dövüldü.

Kıbrıs Gazi Magosa'daki 28. Tümen, 61. Alay 3. Tabur 9. Bölük'te askerliğini yapan İstanbullu er Uğur Kantar, içtimaya geç kaldığı gerekçesiyle önce "disko"ya atıldı, ardından da komalık oluncaya kadar dövüldü.

Ankara GATA' da tedavisi süren er Kantar'ın babası Aydın Kantar, oğlunun başına gelenleri Taraf ' a anlattı: Başını duvarlara vurmuşlar, üç gün aç susuz bırakmışlar, sandalyeye kelepçeyle bağlayarak saatlerce güneşte bekleterek dövmüşler.

Er Uğur Kantar, terhisine beş gün kala 25 temmuzda komalık bir şekilde Ankara GATA'ya kaldırıldı. Oğullarına kavuşmaya gün sayan aile, aldığı haber üzerine hemen Ankara'ya gitti. Oğlunun başına gelenleri öğrenmek isteyen baba Aydın Kantar, avukatıyla birlikte Kıbrıs'a gitti. Birlikteki komutanlar ve olaya ilişkin soruşturma açan askerî savcıyla görüşen baba Kantar'ın yaptığı araştırmalar, bir haftalık disiplin cezasını çekmek için "disko"ya sağlıklı bir şekilde giren oğlunun başına gelen tüyler ürpertici işkenceyi de ortaya çıkardı.

Komutan 'alın size stres topu' demiş

Baba Aydın Kantar'ın Taraf' a anlattıklarına göre oğlu Uğur Kantar, terhisine iki hafta kala postası olduğu bölük komutanı tarafından içtimaya geç kaldığından bir hafta disiplin cezasına çarptırıldı. Er Kantar, cezasını çekmek için askerî disiplin koğuşuna (disko) götürüldü. Uğur Kantar'ı koğuşa götüren komutan "Alın size stres topu getirdim" dedi. Uğur'un komalık olmasına neden olan olaylar zinciri böylece başlamış oldu.

Baba Aydın Kantar'ın iddiasına göre, oğlu Uğur Kantar, "disko"ya alındığı ilk günden son güne kadar işkence gördü, kötü muameleye maruz kaldı, darp edildi. Üç gün aç ve susuz bırakıldı, başı duvarlara vuruldu, sıcağa rağmen saatlerce güneşin altında tutuldu. İşkencenin dozu son günde doruk noktasına vardı. Er Kantar "disko"dan çıkacağı gün sandalyeye kelepçe ile bağlanarak güneşin altında saatlerce susuz bırakıldı. Su istemesine rağmen bu isteği görmezlikten gelindi, hatta bu haldeyken komalık edilinceye kadar dövüldü. Er Kantar, kendinden geçince acilen Ankara GATA'ya kaldırıldı.

KOMADAN HALA ÇIKMADI

17 gündür GATA Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren er Uğur Kantar, hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. Er Kantar'ın durumuyla yakından ilgilenen doktorlar aileye "Durumunda herhangi bir ilerleme yok. Ölme riski yüksek. Her şeye hazırlıklı olun" diyor. İstanbul'da yaşayan Malatyalı anne Fadime ile baba Aydın ise 17 gündür GATA'nın bahçesinde oğlunun kendine gelmesini bekliyor. Acılı anne ile babanın tek isteği oğullarının bir an önce komadan çıkması. Baba Aydın Kantar, "Oğlum hala ölü gibi yatıyor. Böbrekler ciğerler çalışmıyor. Beyin organları işlevini yetirmiş, konuşamıyor" diyor.

37 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Kıbrıs'ta tümen komutanı ve askerî savcıyla yaptığı görüşmeyi de anlatan baba Aydın Kantar, "Tümen komutanı 'Böyle şeyler olur. Bu tür durumlar yaşanabilir. Güneşte kaldığından komalık olmuştur. Ebru Gündeş'in de başına gelmişti. Önemli olan çocuğunuzun sağlığı' dedi. Hayretler içinde kaldım. Olayı adeta ört bas etmeye çalıştı. Askerî savcılık ise 37 kişinin ifadesinin alındığını oğlumun darp edildiğini tesbit ettiğini söyledi. İki gardiyanın tutuklandığı bilgisini verdi. Ancak 'disko'nun sorumlusu komutan hakkında hiçbir işlem yapılmamış. Sadece iki gardiyandan değil, oğlumun bu duruma gelmesine neden olan tüm komutanlardan davacıyım" dedi.

AİHM MAHKUM ETMİŞTİ

Diyarbakır'da askerlik yapan Ersin Pulatlı, garnizonu izinsiz terk etmesi nedeniyle birlikteki yüzbaşı tarafından Askerî Ceza Kanunu'nun disiplin cezalarını düzenleyen 171. maddesi uyarınca, yedi gün hapse mahkûm edildi. Karara itiraz eden Pulatlı'nın başvurusu, yüzbaşının birlikteki üssü konumundaki albay tarafından da reddedildi. E.P., bu nedenle yedi gün süresince, kışla içerisindeki 'disko'da alıkonuldu. Pulatlı bunun üzerine Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurdu.

9 BİN AVRO CEZA

Başvuruyu geçtiğimiz günlerde sonuçlandıran AİHM, Türkiye'de binlerce askerin tazminat kazanabilmesini sağlayacak tarihi bir karara imza atmıştı. Askerî makamlar tarafından verilen özgürlükten yoksun bırakmaya yönelik kararların insan hakkı ihlali olduğuna kanaat getiren AİHM, Ersin Pulatlı'ya, Türkiye'nin 9 bin avro tazminat ödemesi gerektiğine hükmetmişti. 

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜREN KADININ CEZASI BELLİ OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kendisini zorla götürmek isteyen sevgilisini Alaçam'ı tabancayla öldüren kadına 10 yıl ceza verildi

Katamonu'nun Taşköprü İlçesi'ne bağlı Hamzaoğlu Köyü'nde 2 yıl önce meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Semra Güler birlikte yaşadığı sevgilisi İbrahim Alaçam'ın kendisine şiddet uygulaması nedeniyle evi terk etti. İbrahim Alaçam, baba evine dönen sevgilisi Semra Güler'i geri getirmek için buluşmaya gitti.

Burada eve dönmek istemeyen Güler, kendisini zorla götürmek isteyen sevgilisi Alaçam'ı tabancayla öldürdü. Jandarmaya teslim olan Semra Güler'in 2 yıldır süren davası sonuçlandı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi, ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan sanığa, söz konusu suçu maktulün zor kullanmasına yanıt vermek amacıyla işlediğine kanaat getirip 10 yıl hapis cezası verdi

 

BİR KADIN DAHA KOCA KURBANI OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bir süre önce boşandığı eşi Gülay Korucu'yu konuşma bahanesiyle evinin önüne çıkaran Ş.Ç., iddiaya göre, tekrar biraraya gelme teklifinin reddedilmesi üzerine tabancayla genç kadını vücudunun 3 yerinden vurdu.

Olay yerinden yaklaşık 100 metre uzaklaşan Ş.Ç. ardından alnına dayadığı tabancayla ateş ederek canına kıymak istedi, hafif yaralandı. Korucu'nun yakınları, Ş.Ç.'nin eski eşini tehdit ettiğini bu nedenle de savcılığa giderek koruma talebinde bulunduklarını söyledi.
Gaziemir İlçesi'ndeki bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 2 çocuk annesi Gülay Korucu, iddetli geçimsizlik nedeniyle 8 yıllık eşi 30 yaşındaki Ş.Ç.'den yaklaşık 7 ay önce boşandı. Mahkeme çiftin çocukları Sıla Ç. (7) ile Sena Ç.'nin (6) velayetini işsiz olduğu öğrenilen baba Ş.Ç.'ye verdi. Eşiyle boşanan Gülay Korucu, Çamdibi Semti'nde oturan babası Ramazan Korucu ile annesi Nuray Korucu'nun evine taşındı. S.Ç., geçen süre içinde birçok kez Korucu ile tekrar biraraya gelmek istese de sürekli reddedildi.

ÜÇ EL ATEŞ ETTİ

Dün (pazar) saat 23.00 sıralarında, eşinin yaşadığı Çamdibi semti 5044 Sokak 14 numaradaki eve giden S.Ç. Gülay Korucu'nun bulunduğu dairenin zilini çaldı. Anne ve babası yakınlarına iftara gittiği için evde kardeşi Yasin Korucu (15) ile birlikte oturan Gülay Korucu'nun dışarı çıkmasını istedi. Apartmanın girişine inen Gülay Korucu ile konuşmaya başlayan, iddiaya göre, tekrar biraraya gelmek istediğini yineleyen Ş.Ç., yine reddedilince çılgına döndü. Belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla 3 el ateş eden Ş.Ç., Gülay Korucu'yu göğüsünün sol tarafından 2 ve sol kolundan 1 kurşunla yaralayıp, kaçtı.

KENDİNİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Olay yerinden yaklaşık 100 metre uzaklaşan S.Ç., 5054/1 Sokak üzerinde, tabancayı alnına dayayıp, tetiği çekti. Geri tepmeyle namlusu yukarı kalkan tabancadan çıkan kurşun, Ş.Ç.'nin başının üstünü sıyırıp, hafif yaraladı. Gülay Korucu'yu ve Ş.Ç.'yi kanlar içinde yerde yatarken gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri ambulansla Ş.Ç.'yi Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Gülay Korucu'yu da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tadaviye alınan yaralılardan Ş.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, Korucu'nun ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

KORUMA TALEBİNDE BULUNULMUŞ

Gülay Korucu'nun eski eşi tarafından vurulduğunu haber alan annesi, babası ve yakınları hastaneye akın etti, sinir krizi geçirdi. Anne Nuray Korucu, S.Ç.'nin sürekli kızı Gülay Korucu'yu tehdit ettiğini, bunun üzerine savcılığa giderek koruma talebinde bulunduklarını söyledi. Korucu'nun kardeşi Yasin Korucu polis tarafından ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

POLİSTEN KAÇMAK İSTEDİ AMA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik bir büroya yapılan baskında 4 uyuşturucu satıcısı gözaltına alınırken, 28 yaşındaki Ömer K. yakalanmamak için pencereden klimanın üzerine çıkıp saklandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Polisler tarafından fark edilen uyuşturucu satıcısı yaklaşık 15 metreden aşağıya atlamaya korkunca, tekrar yukarı çıkamadı. İp merdivenle yukarı çekilerek kurtarıldı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden Adana'ya yüklü miktarda esrar getirilip 'torbacılar' aracılığıyla piyasaya sürüleceği ihbarını aldı.

UYUŞTURUCU SATICILARINA BASKIN
Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, uyuşturucu satıcılarının esrarı Küçük saat Meydanı'ndaki Özel Türkay İşhanı'nın 5'inci katındaki büroda birer içimlik halde paketledikleri öğrenildi. Narkotik polisler büronun kapısını kırıp içeri girdi.

KLİMANIN ÜZERİNDE SAKLANMAYA ÇALIŞTI
Operasyon sırasında üstü çıplak halde telaşa kapanan uyuşturucu satıcılarından Ömer K. yakalanmamak için açık pencereden binaya monte edilmiş klimanın motorunun üzerine çıkıp saklandı. Polisler, bürodaki , Y. Y. (18), H. Y. (28), V. G. (17) ve M. Y. 'yi (16) gözaltına aldı. Açık pencere polislerin dikkatini çekti.

Polisler tarafından fark edilen uyuşturucu satıcısı yaklaşık 15 metreden aşağıya atlamaya korkunca, tekrar yukarı çıkamadı. İp merdivenle yukarı çekilerek kurtarıldı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden Adana'ya yüklü miktarda esrar getirilip 'torbacılar' aracılığıyla piyasaya sürüleceği ihbarını aldı.

UYUŞTURUCU SATICILARINA BASKIN
Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, uyuşturucu satıcılarının esrarı Küçük saat Meydanı'ndaki Özel Türkay İşhanı'nın 5'inci katındaki büroda birer içimlik halde paketledikleri öğrenildi. Narkotik polisler büronun kapısını kırıp içeri girdi.

KLİMANIN ÜZERİNDE SAKLANMAYA ÇALIŞTI
Operasyon sırasında üstü çıplak halde telaşa kapanan uyuşturucu satıcılarından Ömer K. yakalanmamak için açık pencereden binaya monte edilmiş klimanın motorunun üzerine çıkıp saklandı. Polisler, bürodaki , Y. Y. (18), H. Y. (28), V. G. (17) ve M. Y. 'yi (16) gözaltına aldı. Açık pencere polislerin dikkatini çekti.

POLİSLER DE ŞAŞTI
Pencereden aşağıya bakan polisler, klima motorunun üzerinde uyuşturucu satıcılarından Ömer K.'yı görünce şaşırdı. Ömer K. da, polislerin kendisini yakalayacağını anlayınca yaklaşık 15 metreden aşağıya atlamaya korktu.

MERDİVENLE KURTARILDI
Polislerin yardımıyla tekrar pencereden içeri girme çabaları sonuçsuz kalınca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istendi. Aşağıya düşmemesi için Ömer K.'nın beline ip bağlandı, ardından polis memurları itfaiyenin ip merdivenini Ömer K.'ya uzattı. Merdiveni tutan uyuşturucu satıcısı yukarı çekilerek kurtarıldı. İkisi küçük 5 uyuşturucu satıcısı Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken bürodaki çelik kasada bin 343 paket satışa hazır, toplam 24 kilo 330 gram esrar ele geçirdi.
Pencereden aşağıya bakan polisler, klima motorunun üzerinde uyuşturucu satıcılarından Ömer K.'yı görünce şaşırdı. Ömer K. da, polislerin kendisini yakalayacağını anlayınca yaklaşık 15 metreden aşağıya atlamaya korktu.

MERDİVENLE KURTARILDI
Polislerin yardımıyla tekrar pencereden içeri girme çabaları sonuçsuz kalınca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istendi. Aşağıya düşmemesi için Ömer K.'nın beline ip bağlandı, ardından polis memurları itfaiyenin ip merdivenini Ömer K.'ya uzattı. Merdiveni tutan uyuşturucu satıcısı yukarı çekilerek kurtarıldı. İkisi küçük 5 uyuşturucu satıcısı Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken bürodaki çelik kasada bin 343 paket satışa hazır, toplam 24 kilo 330 gram esrar ele geçirdi.

21 YAŞINDAKİ KADIN EVLİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ankara'da bir kadın, ilişkisi olduğu kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Siteler'de mobilyacılık yapan evli ve 1 çocuk babası Mehmet Yılmaz (29), yaklaşık 1,5 yıl önce arkadaşı Raşit K'ye ait Çankaya'daki saunada çalışan Sanem K. (21) ile tanıştı.

İddiaya göre, Mehmet Yılmaz, Cumartesi gecesi Çankaya'da otomobille gezmeye çıktığı Sanem K'den para istedi. Yılmaz, "Benim hayatım hep böyle mi geçecek" diyerek para vermek istemeyen Sanem K'ye hakaret edip, ölümle tehdit etti.

Osman Temiz Mahallesi'ne geldiklerinde Sanem K, yiyecek almak için otomobilden inen Mehmet Yılmaz'a ait tabancayı aracın torpido gözünden alarak arka koltuğa geçti.

Araca dönen Mehmet Yılmaz'ı ensesinden 2 el ateş ederek vuran Sanem K, silahı bir evin bahçesine attıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Yılmaz'ın cesedi, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, olayın ardından araçtan bir kadının indiğini tespit etti.

Önce Mehmet Yılmaz'ın eşinden şüphelenen cinayet polisi, Raşit K'nin ifadesine başvurduktan sonra saunadan gezmek için birlikte ayrıldıklarını tespit ettiği Sanem K'yi gözaltına aldı.

Sorgusunda suçunu itiraf eden ve Mehmet Yılmaz'ın kendisinden para isteyip ölümle tehdit ettiğini savunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.