BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.451,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beyşehir yollarına kilitli parke

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, 2010 yılı için öngördüğü yol çalışmalarında hedefi yükseltti.

Abone ol

Beyşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, mahallelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği belirtildi.

 "2010 yılı için 125 bin metrekare yolda kilitli parke çalışması öngörüldü ancak bu hedefin daha üst noktalara çıkması bekleniyor. Şu ana kadar 95 bin metrekarelik yol kilitli parke taşıyla kaplandı. Yıl sonuna kadar bu rakamın 125 bin metrekarenin üzerinde olması bekleniyor. Çalışmalar, ilçe merkezinde altyapı sorunu olmayan tüm yollarda hayata geçirildi. Ayrıca iyileştirme faaliyetleri de yürütülüyor. Bu yıl Yeni Mahalle, Esentepe, Beytepe ve Hacıakif mahallelerinde kilitli parke çalışmaları yapılıyor ve sırasıyla altyapısı tamamlanan tüm mahallelerde bu çalışmalar yapılacak" denildi.

Öte yandan, Beyşehir'de geçtiğimiz günlerde düzenleme çalışmaları tamamlanan Beytepe Prof. Dr. Rüçhan Arık Seyir Tepesi'ne 250 metre uzunluğunda bir merdiven inşa ediliyor. Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 3 metre ene sahip merdivenle Hacıkakif ve Yeni Mahalle'den seyir tepesinin yer aldığı Beytepe Mahallesi'ne ulaşımın daha kolay ve kısa sürede sağlanması hedefleniyor.