BIST 10.277
DOLAR 32,31
EURO 34,85
ALTIN 2.391,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beyşehir Gölü üzerinde düğün keyfi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, evlenecek çiftler yakınlarıyla birlikte Beyşehir Gölü’nde yat gezisine çıkarak keyifli anlar yaşıyor.

Abone ol

Giydiği damat kıyafeti ve gelinlikler ile yakınlarıyla birlikte düzenlenen yat turlarına katılan çiftler, dünya evine girmenin keyfini Beyşehir Gölü’nün serin suları üzerinde yaşıyor.

Beyşehir Gölü’nün en büyük kapasiteli gezinti yatının hizmete girmesinin ardından başlayan göl gezisi geleneği çiftleri kıyılarda buluşturuyor.

Yakınları ile birlikte yat turuna katılan çiftler, gezinti esnasında bol bol oynayarak unutamayacakları güzel anılar oluşturuyor.

Yat işletmecisi Ahmet Bülbül, yüksek kapasiteli yatı Beyşehir Gölü’nde hizmete sunduktan sonra özellikle düğün yapan ailelerden ve genç çiftlerden yoğun talep aldıklarını belirterek, “Beyşehir Gölü üzerinde çiftlerimize yönelik, yakınlarının da katılabileceği özel turlar düzenlemeye başladık. İsteyen aileler göl üzerinde yatımızda düğününü yapabilecek. Bu konuda gelen taleplere olumlu cevaplar vermeye başladık” dedi.