BIST 10.693
DOLAR 32,22
EURO 34,95
ALTIN 2.425,18
HABER /  MAGAZİN

Beyonce'nin kızkardeşi ile eşinin skandal görüntüsü

Ünlü şarkıcı Beyonce'nin kızkardeşi Solange Knowles ile eşi Jay-Z asansörde tekme tokat birbirlerine girdiler. İşte skandal görüntü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Met Ball 2014'de ünlü rapçi Jay-Z ve eşi Beyonce'nin kardeşi Solange ile olan kavga görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. 

New York'un Metropolitan Sanat Müzesi'nde düzenlenen Met Ball 2014 etkinliğinde yaşanan kavga asansördeki kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asansördeki kavgada Beyonce'nin kızkardeşi, eşine tekme tokat saldırıyor. Araya giren koruma onu durdurmakta güçlük çekerken Beyonce hiç müdahale etmiyor.

beyonce-asansör-kavgasi-kizkardeşi-ve-eşi-arasinda.jpg

İşte yaşanan şok kavganın saniye saniye görüntüleri:

TMZ adlı magazin dergisinin eline geçirdiği görüntü kayıtlarına göre sebebi bilinmeyen kavgada ünlü şarkıcı Beyonce'nin kardeşi Solange'nin sebepsiz yere asansöre bindiklerinden hemen sonra ünlü rapçi Jay-Z'ye saldırdı. Asansörde ünlü üçlünün dışında birde bodyguard bulunurken sinirden çılgına dönen Solange Knowles'ı tutmaya çalıssa da başarılı olamadı.



Bodyguard'ın kollarından sıyrılmayı başaran Solange Knowles'ın ünlü rapçi Jay-Z'ye tekmeler ve tokatlar atmaya başladığı ve bodyguardın müdahalelerinden sonra ünlü ismin Jay-Z'ye çantası ile saldırmaya devam ettiği saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ünlü şarkıcı Beyonce yaşanan kavga karşısında şok geçirirken kardeşi ve eşini durdurmaya çalıştı. Solange Knowles'ın sakinleşmemesi üzerine bodyguardın acil düğmesine basarak kavgayı sonlandırdığı belirtildi.