BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Beyazperdenin yıldızları geliyor

Uluslararası Avrasya Film Festivali için Adrian Brody, Mickey Rourke ve Bo Derek Antalya'ya geliyor.

Abone ol Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Avrasya Film Festivali için Hollywood’un ünlü isimleri Antalya’da buluşuyor. Festivale Oscar’lı aktör Adrian Brody, Mickey Rourke ve Bo Derek konuk olacak.

Bu yıl 10-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin dünya sinemasının seçkin örneklerine yer veren 4. Uluslararası Avrasya Film Festivali’ne “Piyanist” filmiyle Oscar kazanan oyuncu Adrian Brody, Mickey Rourke ve Bo Derek katılacaklar.

Adrian Brody, Avrasya Film Festivali’nde gösterilecek olan kapanış filmi “The Brothers Bloom”un 18 Ekim’deki galasına katılmak üzere 16 Ekim’de Antalya’ya gelecek. Rian Johnson’un yönettiği filmde başroldeki Brody’nin yanı sıra Mark Buffalo, Rachel Weisz ve Maximillian Schell rol alıyorlar.

Oscar alan en genç isim;

Roman Polanski’nin 2002 yapımı filmi “Piyanist”teki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandığında 29 yaşında olan Adrian Brody, Oscar tarihine en genç Oscar’lı olarak da geçti. Festivalde Brody’yle birlikte ‘The Brothers Bloom’dan Maximillian Shell’i de konuk olarak göreceğiz.

1980’ler ve 90’ların ünlü sanatçılarından biri olan, Hollywood’un asi ve serseri karakteri Mickey Rourke ise Venedik’te Altın Aslan kazanan, Darren Aranofsky imzalı ‘Wrestler-Güreşçi’ filminin 18 Ekim’deki galasına katılacak. Ayrıca 19 Ekim’de bir söyleşi gerçekleştirecek. 1979’da çektiği ‘On’ filmiyle tanınan ve döneminin seks sembolü olarak kabul edilen Bo Derek de festivalin bir diğer konuğu. Bo Derek, festivalin onur konuklarından biri olarak 19 Ekim’deki ödül törenini izleyecek.