BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,12
ALTIN 2.326,21
HABER /  GÜNCEL

Beyaz Tv Rok'a yapılan tecavüz şakası hem de canlı yayında!

Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında ne dedi ona yapılan şaka ne? Abdülkerim Durmaz Beyaz Tv'de Rok'a şaka yapıldı. Peki Rasim Ozan Kütahyalı'ya Beyaz Tv canlı yayın yapılan şaka ne?

Abone ol

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri Rasim Ozan Kütahyalı. Canlı yayında Boşnaklarla ilgili ifade ettiği skandal sözler sonrasında Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv'den kovuldu. Fakat canlı yayında kovulmadan önce Rasim Ozan Kütahyalı'ya Abdülkerim Durmaz tarafından bir şaka yapıldı. Peki o şaka neydi?

Farklı bir formatla yayın hayatına devam eden ve genellikle tepkiyle karşılanan Beyaz Tv'deki spor programında 19 Kasım tarihinde yapılan şaka damga vurdu. Diğer yorumcularından biri olan Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir şaka yaptı.

Kendisine gazoz verilen Rasim Ozan Kütahyalı yavaş yavaş gazozu içti. Bir anda uykuya dalan Rasim Ozan Kütahyalı'ya ne oldu merak konusu oldu. Abdülkerim Durmaz ise yaptığı açıklamada verdiği gazozda uyku ilacı olduğunu söyledi. Bu tecavüz şakası sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

CANLI YAYINDA TECAVÜZ ŞAKASI

Canlı yayında Yeşilçam'ın önceki yıllarına ait tecavüz şakası yapılması büyük tepki çekti. Nuri Alço'nun tecavüz müziğinin çalındığı Beyaz Tv ile ilgili RTÜK toplantı yaptı. 

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV konuşması

Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan'a: Şerefsiz oğlu şerefsiz