BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  GÜNCEL

RTÜK Rasim Ozan Kütahyalı skandalı için toplanıyor!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak. Peki Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de gerçekte ne dedi?

Abone ol

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerini görümek için toplanma kararı aldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, RTÜK'ün bu hafta cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan Üst Kurul toplantısında, Beyaz TV'de önceki gün yayımlanan "Beyaz Futbol" programındaki Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri ele alınacak.

BOŞNAKLARA YÖNELİK SÖZLERİNE BÜYÜK TEPKİ

Kütahyalı'nın 19 Kasım Pazar günü Beyaz TV 'de yayımlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnak vatandaşlara yönelik sözleri toplumda geniş tepkilere neden olmuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de Şahan'dan bomba sözler

BOŞNAKLAR İSYAN ETTİ

Boşnak vatandaşlar sosyal medyada tepkisini dile getirirken, Balkan ve Boşnak dernekleri de yaptıkları açıklamayla Kütahyalı'yı kınamıştı.

BEYAZ TV VE SABAH'TA YOK TWITTERDAN ÖZÜR DİLEDİ
Rasim Ozan Kütahyalı ise twitter hesabından özür dileyen bir açıklama yayınladı. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia eden Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV ekranlarından özür dileme fırsatı ise bulumadı. Sabah gazetesindeki köşesinde de bu konuda tek satır yer almadı. İşte Rasim Ozan'ın twitterdan yayınladığı olaya ilişkin açıklaması;

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu

Rasim Ozan Kütahyalı nereli eşi kim Beyaz Tv'de ne dedi?