BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22
HABER /  MAGAZİN

Beyaz Şov konuk etmeyince çıldırdı

Elif Karlı haftalardır beklediği canlı yayına çıkamayınca başka bir kanaldan Beyaz'a çattı.

Abone ol

Beyaz Show programına katılmak için haftalardır bekletildiğini söyleyen Elif Karlı, açtı ağzını yumdu gözünü.

Elif Karlı, ‘Ben neden 3-4 haftadır programa katılamıyorum? Neyin kafasındasınız? Neden ırkçılık yapıyorsunuz?’ diye sordu.

Beyazıt Öztürk 'ün sunumuyla ekrana gelen Beyaz Show programına konuk olmak için haftalardır beklediğini dile getiren Karlı, program ekibine ateş püskürdü. 

Gururun oldukça yüksek olduğunu çoğu zamanda mantıklı kararlar alan bir kadın olduğunu ifade eden Karlı, 'Oldukça uzun zamandır müzik piyasasının içindeyim. Her programa da davet ediliyorum. Teklif gelir günümüz ayarlanır ve biz de gideriz. ' diye konuştu. Albüm tanıtımları için televizyon programlarıyla paralel giden bir dönemin olduğunu belirten Karlı, Beyaz Show 'a katılabilmek için teklifte bulunduğunu ancak haftalardır bekletildiğini söyledi. 'Ben durup dururken televizyona çıkan biri değilim ' diyen Karlı, 'Beyaz Show ekibi beni 3-4 haftadır oyalıyor. Ben bu albümü Mart ayında çıkarttım. Ben durup dururken televizyona çıkan biri değilim. 3-4 haftadır Beyaz Show 'a çıkamıyorum ' dedi. 

Beyaz Show ekibine yönelik olarak 'Neyin kafasındalar? ' diye soran Elif Karlı, 'Ben anlamış değilim. Açıklama yapmak zorundalar. Bu bir şov programıysa benim formatım mı uymuyor? Ben bu programa 13 yıldır neden çıkmıyorum? ' diye sordu. Bu konuyu ilk olarak geçen hafta gündeme getirdiğini hatırlatan Elif Karlı, 'Beni neden oyalıyorsunuz? Ben her Cuma bir yere gideceğim diye konser almıyorum. Bu teklifi de neden ben yapıyorum onu da anlamış değilim. Neden ırkçılık yapıyorsunuz? ' diye ekledi.