BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  MAGAZİN

Hadise konseri bayılttı

23. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinin 5'inci son gecesinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Hadise'yi yaklaşık 50 bin kişi izledi

Abone ol

Hadise konserini Balıkesir Milletvekili Av.Namık Havutça, Kaymakam Ali Mantı izlemek için Bursa, Karacabey, Çanakkale, Balıkesir, Susurluk, Gönen, Manyas, Edincik, Erdek ve adalardan gelen hayranları konsere 4 saat kala konser meydanını doldurdu. 250 özel güvenlik çevik kuvvet polisinin geniş güvenlik önlemi aldığı konser öncesi Belediye Başkanı Sedat Pekel festivale sponsor olan 20 şirkete teşekkür plaketi verdi.

HAYRANLARI GÜVENLİK ÇEMBERİNİ YIKTI

Hadise sahneye 80 kişilik koruma çemberi arasında çıkarken güvenlik çemberini yıkan sanatçının hayranlarını çevik kuvvet ve özel güvenlik güçlükle zapt etti. Hadise konseri için Cumhuriyet meydanına çıkan Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi izdihamdan trafiğe kapatıldı.

TRT Sunucusu Aysun Şahin, izdihamı yatıştırmak için anonslar yaptı. Hadise ve yabancı şov grubundaki dansçı kızlar alkışlar arasında programa başladı.

Hadise repertuarındaki tüm şarkıları 3 saat boyunca hayranlarınla seslendirdi. Kalabalık ve izdihamdan bayılan üniversiteli genç kıza ilk müdahaleyi Kent konseyi Başkanı Dr.Selim Panç yaptı. Konserde bayılan genç kız, 112 Ambulansla Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Belediye Başkanı Sedat Pekel, ünlü sanatçı Hadise'ye konser sonunda çiçek ve plaket verdi.
Konserde onlarca havai fişek atıldı.