BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  MEDYA

Beyaz Show 1 Aralık konuklarına bakın bu akşam çok bomba!

Beyaz Show 1 Aralık programına kimler konuk olacak? Beyaz Show yeni bölüm fragmanına baktığımız bomba konukların geldiğini görüyoruz. Beyaz Show 1 aralik konuklari güncel tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Beyaz Show bu hafta yine dopdolu olarak ekrana geliyor. 1 Aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan Beyaz Show'da bu hafta bomba konuklar var. Gelin hep birlikte Beyaz Show'da bugün ekrana gelecek olan konuklara bakalım.

Kanal D'nin eğlenceli talk show programı olan Beyaz Show, hayranları tarafından bu haftaki yeni konukları araştırılıyor. Beyazıt Öztürk'ün ev sahipliğini yaptığı Beyaz Show bu haftada canlı yayınla izleyicisini ekrana kilitleyecek. İşte Beyaz Show'un 1 Aralık konukları.

BEYAZ SHOW 1 ARALIK KONUKLARI Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; muhteşem şarkıları ile Funda Arar ve "Aile Arasında" filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri konuk oluyor.  Beyaz Show 1 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!