BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL

Beste Açar'dan Kayahan için ağlatan sözler

Beste Açar, babası Kayahan için düzenlenen törende duygu dolu konuşma yaptı. İşte Besta Acar'dan Kayahan'ın sevenlerini ağlatan o konuşma...

Abone ol

Kayahan'ın büyük kızı Beste Açar, babasının cenazesi öncesi düzenlenen ilk tören olan Cemal Reşit Rey'deki törende, ağlatan açıklamalar yaptı.

Kayahan, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müyeakip olarak Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecek.

BÜYÜK KIZINDAN DUYGU DOLU SÖZLE: BABAM BANA HAKKINI HELAL ETSİN

Cemal Reşit Rey'deki törende NTV canlı yayına katılan kızı Beste Açar kendisi için yazılan "E bebeğim" şarkısının hikayesini anlatırken duygu dolu anlar yaşandı. Kayahan'ın büyük kızı Beste Açar, "Bir gün işten gelmiş. Her gün beni öperdi gelir gelmez. Bana 'E bebeğim' şarkısını yazmış. Onu çok sevdiğimi, her şey için teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum. Babam bana hakkını helal etsin. Çok iyi kalpli, herkesin muhteşem bir ders aldığı insandı. Büyük oğlu 17 yaşında. Keşke küçük oğlum da onunla uzun vakit geçirebilseydi." dedi.

ekran-resmi-2015-04-03-09.25.59.20150404122817.png 

"YARIM KALDI BAZI ŞEYLER..."

Açar, "Yarım kaldı bazı şeyler. Ama Allah'ın takdiri. İnşallah şimdi mutludur ve huzurludur. Onu çok seveceğiz. Eşi İpek (Açar) Hanım'a, sevenlerine, hastaneye, doktorlarına onu seven herkese çok teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı. 

KAYAHAN'IN KIZI BESTE AÇAR İÇİN YAPTIĞI  'E BEBEĞİM' ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN PLAYER'A TIKLAYINIZ

KAYAHAN İÇİN DÜZENLENEN TÖRENE SANATÇI AKINI

Suat Suna, İskender Paydaş, Arif Sağ, Hakan Peker'in de aralarında bulunduğu bir çok isim tören alanındaki yerini aldı.