BIST 9.570
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,28
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Beşir Atalay'ın Diyarbakır neşesi

evlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çözüm süreci ile birlikte oluşan olumlu havayı kast ederek, "Diyarbakır'a böyle gelmek çok güzelmiş"dedi.

Abone ol

Diyarbakır'a, "Çözüm sürecinde Türkiye ve Diyarbakır'ın Kalkınması" konulu toplantıya katılmak için gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çözüm süreci ile birlikte oluşan olumlu havayı kast ederek, "Diyarbakır'a böyle gelmek çok güzelmiş" dedi.

Diyarbakır'da Milliyet Gazetesinin düzenlediği, "Çözüm sürecinde Türkiye ve Diyarbakır'ın Kalkınması" konulu toplantı ve Kutlu Doğum Programına katılmak için gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile birlikte gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti. Valilikte, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayacağını çünkü, gün içerisinde katılacağı programlarda konuşmalar yapacağını ve o zaman soruları yanıtlayacağını söyleyen Başbakan Yardımcısı Atalay, "Diyarbakır Valimiz ve Emniyet müdürümüz ile kendi içimizde toplantı yapacağız. Üniversite meydana gelen olayları değerlendireceğiz" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çözüm süreci ile birlikte bölgede oluşan olumlu havaya atıfta bulunarak, "Diyarbakır'a böyle gelmek çok güzelmiş" diye konuştu. Valilikteki görüşme daha sonra basına kapalı devam etti.