BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'tan her an gönderilebilir

Spor Toto Süper Lig´in şampiyonluk mücadelesi veren takımlarından Beşiktaş´ta Havutçu ve Carvalhal son durumu değerlendirdi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig´in şampiyonluk mücadelesi veren takımlarından Beşiktaş´ta ikinci yarının hazırlıkları son maçlar oynanmadan başladı.

Teknik direktör Carlos Carvalhal ve Genel Direktör Tayfur Havutçu´nun geçtiğimiz günlerde İstanbul´un ünlü restoranlarından birinde bir araya geldiği ve yedikleri yemekte takımın son durumunu görüştükleri öğrenildi.

İkilinin görüşmesinde en çok konuşulan oyunculardan birinin Portekizli yıldız Simao Sabrosa olduğu ve yıldız oyuncunun bu seneki performansının teknik ekibi memnun etmediği bildirildi.

SIMAO SEZON SONU BEKLENMEDEN GÖNDERİLEBİLİR

Macadogru.com'un haberine göre Carvalhal´in Havutçu ile yaptığı görüşmeden sonra önümüzdeki günlerde Simao ile bir konuşma yapacağı ve Portekizli yıldızı uyaracağı öğrenildi.

Öte yandan Simao´nun devre arasında göstereceği performansın, oyuncunun Beşiktaş´taki geleceğinde önemli rol oynayacağı, Portekizli oyuncunun performansından memnun kalınmazsa sezon sonu beklenmeden gönderilebileceği de bize gelen diğer bilgiler arasında.

SIMAO BU SEZON NE YAPTI?

Beşiktaş´a geçtiğimiz sezon devre arasında Atletico Madrid´ten transfer olan Simao Sabrosa, bu sezon 11´i Spor Toto Süper Lig, 5´i de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 16 maçta forma giydi ve 1337 dakika sahada kaldı.

Portekizli yıldız sahada kaldığı bu süre içerisinde toplamda 3 gol attı ve 2 de sarı kart gördü.