BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Beşiktaş Kulübü, Gençlerbirliği'nin forvet oyuncusu Mustafa Pektemek'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Abone ol

Beşiktaş önümüzdeki sezona iddialı bir kadro kurmak için transferleri peş peşe yapıyor. Trabzonspor'dan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın ardından bir futbolcuyu daha transfer ettiler.

Siyay beyazlı takım Fenerbahçe'nin de almak istediği Gençlerbirliği'nin başarılı forveti Mustafa Pektemek'i oyuncuyu renklerine bağladı.

ÖNCE TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HABER VERİLDİ

Siyah-beyazlılar, transferi gerçekleştirmek için görüşmelere başlandığını sabah 10.43'te İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, ''Gençlerbirliği Spor Kulübü oyuncusu Mustafa Pektemek'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır'' denildi.

29 DAKİKA SONRA RESMEN BİTTİĞİ AÇIKLANDI

Ancak bu açıklamadan tam 29 dakika sonra, yani 11.12'de transferin resmen bittiği de açıklandı. Yapılan açıklamada; "Oyuncu Mustafa Pektemek'in transferi konusunda Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; Gençlerbirliği'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.Euro ödenecektir" denildi.

FENERBAHÇE'NİN TRANSER LİSTESİNDEYDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri'den Serdar Kesimal, G.Birliği'nden Mustafa Pektemek ve Orhan Şam ile Eskişehir'den de Sezer'i transfer etmek için çalıştıklarını açıklamıştı.