BIST 11.046
DOLAR 32,19
EURO 35,03
ALTIN 2.504,35
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta transferde sürpriz atak!

İşte Yıldırım Demirören ile İbrahim Kızıl arasında gerçekleşen ilginç konuşma...

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl arasında müthiş diyalog...

Y.D: İbrahim Bey; Emre Güngör ve Cenk Tosun için bizden taç para istiyorsunuz?

İ.K: Sayın Başkan; 13 milyon dolar verirseniz bu iki futbolcu da seneye sizin olabilir

KARA KARTAL'DAN TRANSFER ATAKLARI

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, çok iyi ilişkiler içinde olduğu Gaziantepspor kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile geçtiğimiz günlerde biraraya geldi. Orçun Öztaş'ın haberine göre, ikili arasındaki koyu sohbet bir anda transfere yoğunlaştı. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, Kızıl'a "Cenk Tosun ve Emre Güngör'ü bize kaç satarsınız?" dedi. Aldığı cevap şu oldu: "Başkanım bu iki oyuncunun fiyatı 13 milyon dolar, eğer bu rakamı verirseniz sizinle seve seve el sakışız."

Demirören'in bu ilginç yanıt üzerine Kızıl'a, "Ben biraz düşünüp sana döneceğim" dedi. İkilinin Cenk Tosun ve Emre Güngör konusunda söz kestiği, sezon sonunda bir aksilik çıkmadığı takdirde anlaşmaların yapılacağı öğrenildi.

Devre arasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımdan Gaziantepspor'a gelen forvet Cenk Tosun'un ligde oynadığı 12 maçta 10 golü bulunuyor. Genç futbolcu Türkiye Kupası'nda da oynadığı 4 karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Sezon başında Galatasaray'tan transfer edilen defans oyuncusu Emre Güngör ise 23 lig maçında görev aldı. Bu karşılaşmalarda 1 golü bulunuyor.

VARAN 2

EGEMEN MURADINA ERİYOR

Sezon sonunda serbest kalacak olan Trabzonspor kaptanı Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş'a transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Tecrübeli stoper menajerini aracı kulanarak Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini Beşiktaş kulübüne defalarca iletti. Egemen bu istediğini geçtiğimiz sezon da dile getirmişti.

Tecrübeli oyuncunun bu isteği her defasında Yıldırım Demirören'e aktırıldı ve başkan Egemen'in transferine sıcak bakmadı. Bunun üzerine Siyah-Beyazlı yöneticiler Demirören üzerinde büyük baskı yaptı. Bu konuda yumuşayan Beşiktaş Başkanı, sonunda Egemen'in transferi için izin verdi. Bir sorun çıkmazsa Egemen de sezon sonunda Beşiktaş forması giyecek.

VARAN 3

FORLAN TAMAM ERSAN'DAN VAZGEÇİLDİ

Beşiktaş, İspanya'nın Atletico Madrid takımında oynayan Uruguaylı golcü Forlan ile prensipte anlaştı. Ancak Siyah-Beyazlı yöneticilerin bu konuda acele etmedikleri, yıldız futbolcunun alacağı paradan "Ne kadar indirim yaparsak kar ederiz" diye düşündükleri öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş'ın sezon başında Adanaspor'dan kiralık olarak alınan Ersan Gülüm'ün bonservisini almakta acele etmeyecekleri ifade edildi. Adnaspor'un, genç oyuncunun bonservis bedeli için 7 milyon euro istediği, Siyah-Beyazlılar'ın bu rakamı çok yüksek buldukları belirtildi. Beşiktaşlı yöneticilerin bu transferden vazgeçme noktasına kadar geldikleri bildirildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yakın çevresine Ersan'ın kesinlikle transfer gündemlerinde olmadıklarını dile getirdiği gelen bilgiler arasında.

SENEYE OYNARIM

Beşiktaş'ın yıldız adayı Muhammet Demirci, 1 sene içerisinde A Takım'da direkt oynamayı hedeflediğini söyledi. Yıldızlarla bir arada oynamanın avantajını kullandığını dile getiren genç yıldız, "A Takım kadrosuna girdim ve resmi maç oynama şansı elde ettim. Benim için güzel bir seneydi. Böyle bir gelişme sürpriz oldu. Ancak bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum. Değerlendirdiğimi de düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Uzun vadedeki hedefinin Barcelona'da oynamak olduğunu dile getiren genç futbolcu, örnek aldığı futbolcunun ise Ronaldinho olduğunu belirtti.