BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.451,59
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ta şüpheli paket paniği

Beşiktaş İnzibat Bölük Komutanlığı duvarına bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından patlatılan paketten ...

Abone ol

Beşiktaş İnzibat Bölük Komutanlığı duvarına bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından patlatılan paketten bilgisayar parçaları ve adaptör çıktı.
Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi üzerindeki Beşiktaş İnzibat Bölük Komutanlığı duvarına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Bir vatandaş, cadde üzerinde yürürken şüpheli bir paket görmesi üzerine polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, İnzibat Bölük Komutanlığı duvarının yanındaki çiçeklerin arasına bırakılan şüpheli paketi gördü. Bunun üzerine çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, caddenin bir kısmını trafiğe kapatarak şüpheli paketin olduğu bölgeye güvenlik şeridi çekti. Daha sonra ekipler, bomba uzmanı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen uzman ekipler özel kıyafetlerini giyerek önce sinyal kesici “jammer” cihazını paketin bulunduğu bölgeye getirdi. Ekipler, vatandaşları da bölgeden uzaklaştırdı. Fünye ile patlatılan paketten bilgisayar parçaları ve adaptör çıktı.
Olay yerinde askeri yetkililerin de şüpheli paket hakkında polis ekiplerinden bilgi aldığı öğrenildi.
(İHA)