BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
HABER /  DÜNYA

Annesinin poz verdiği tabancayla cinayet işledi

Kayseri’de, bir kişiyi 5 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahsın cinayeti annesinin poz verdiği tabancayla işlediği öne ...

Abone ol

Kayseri’de, bir kişiyi 5 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahsın cinayeti annesinin poz verdiği tabancayla işlediği öne sürülürken, babasının ise lösemi hastası olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre 35 yaşındaki Levent Bilgin, dün akşam Melikgazi ilçesine bağlı Hunat Mahallesi Zenneci Sokak’ta 38 AL 751 plakalı otomobilde tabancayla vurularak öldürülmüştü. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan Nihat G.’nin annesi ile gönül ilişkisi olduğunu öğrendiği Levent Bilgin’i yaklaşık 2 ay önce uyardığı ancak ilişki sürdüğü için dün akşam yeniden görüştükleri ortaya çıktı. Nihat G.’nin 38 AL 751 plakalı otomobilde yaklaşık 2 saat kadar dolaştığı Bilgin’i çıkan kavga üzerine yanındaki tabancayla 5 el ateş ederek öldürdüğü öğrenildi.
Olay sonrasında kaza yapan otomobili gören vatandaşların yardım için gelmesi ile Nihat G.’nin kaçtığı ve polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Öte yandan katil zanlısı Nihat G.’nin babası Salih G.’nin Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde uzun süredir lösemi tedavisi gördüğü öğrenilirken, Nihat G.’nin annesi Fatma G.’nin daha önce poz verdiği tabanca ile cinayeti işlediği ileri sürüldü.
Gözaltına alınan Nihat G.’nin Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
(İHA)