BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş rüzgarı

Milli araya üst üste iki galibiyetle giren Beşiktaş'ta hedef Çaykur Rizespor... Karadeniz ekibiyle oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı amaçlıyor.

Abone ol

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçına odaklandı. Nevzat Demir Tesislerinde yapılan çalışmalarda Şenol Güneş'in hırsı dikkat çekiyor. 

Beşiktaş'ın başında son 8 maçına çıkacak olan tecrübeli teknik adam bu karşılaşmalarda kayıp yaşamak istemediği ve siyah beyazlı takımdaki kariyerini üst düzey bir performans ile sonlandırmayı amaçladığı gelen haberler arasında.

Pazartesi günkü maçı kazanıp hem zirve yarışının içinde kalmak hem de üst üste 3. galibiyetini almayı hedefleyen siyah beyazlılarda plan belli. Teknik heyet oyunun başından itibaren baskı kuran bir  futbol anlayışını sahaya yansıtmak istiyor. Oyuncularla yakın temas kuran Güneş ve kurmaylarının Karadeniz temsilicini öğrencilerine anlattığı ve futbolcuları motive etmeye çalıştığı belirtiliyor.

Milli arada u21 takımından A takıma çağrılan sol bek Rıdvan, stoper Erdoğan ve orta saha oyuncusu Erdem A takımla çalışmalara devam ediyorlar. Siyah beyazlılarda adı önümüzdeki sezon kaptanlık için geçen Burak Yılmaz ise genç oyuncular ile yakından ilgileniyor.

Derbiden sonra sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan Isimat Mirin, 3 maç sonra Rize'de Vida'nın yanındaki görevine geri dönecek. Fransız stoper çalışmalardaki istekli tavırlarıyla teknik heyetin takdirini topladı.