BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.383,86
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ta olaysız protesto

Beşiktaş’ta toplanan 200 kişilik bir grup, Taksim’de yaşanan olayları protesto etti. Eylem sırasında yolu trafiğe kapatmayan ve kaldırımda d...

Abone ol

Beşiktaş’ta toplanan 200 kişilik bir grup, Taksim’de yaşanan olayları protesto etti. Eylem sırasında yolu trafiğe kapatmayan ve kaldırımda durarak sadece alkışlarla protesto gösterisi yapan gruba polis de müdahale etmedi.
Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerinde bulunana özel bir üniversitesi önünde toplanan 200 kişilik bir grup, Taksim’de yaşanan olayları ve müdahaleleri protesto etti. Yolu kapatmayan ve eylemlerini kaldım üzerinden yapan gruba, yoldan geçen araçlar korna çalarak destek verdi. Sadece slogan atan ve alkış yapan grubun herhangi bir taşkınlık yapmaması üzerine poliste müdahale etmedi. Uzun süre eylemlerine devam eden grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Öte yandan halkın doğru bir tepki gösterdiğini belirten vatandaşlar, polisin sert bir müdahale gösterdiğini, atılan gazlardan herkesin etkilendiğini be bu müdahale tarzının doğru olmadığını savundular.
(İHA)