BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.521,17
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta hayal kırıklığı

Beşiktaşlılar, Olimpiyat Stadı'na 60 bin kişi toplayan Trabzonspor'u geçmek için taraftar sitesinde kampanya başlattı ama.

Abone ol

Hafta içinde Trabzonspor'u Türkiye Kupası'ndan eleyen ve 3 kulvarda yoluna devam eden tek takım olan Beşiktaş, gözünü İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına çevirdi.

Trabzonspor'un, F.Bahçe karşısında puan kaybedeceğini hesaplayan Beşiktaşlılar, bu maçta Olimpiyat Stadı'na akın edip, takımlarına destek vermek için internet sitelerinde kampanya yapıyor. Trabzonspor'un bu sezon Olimpiyat'a 60 bin kişi topladığını belirten Beşiktaşlılar formlarda, 'Haydi bu rekoru kıralım' diye kampanya yapıyor.

BİLETLERDE TEK FİYAT 25 TL

Ancak dünkü bilet satış rakamları Beşiktaşlılar'ın, Trabzonspor'un çok altında bir bilet satışı gerçekleştirdiğini ortaya koyuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, dün öğlen saatleri itibarıyla sadece 3 bin bilet satışı olduğunu belirterek, 'Yıldızlara itibar yok. Trabzonspor'un ulaştığı taraftar sayısına ulaşması imkansız gibi görünüyor. Maç saatine kadar en fazla 10 bini bulmasını bekliyoruz. Trabzon'un yetişmesi zor' açıklamasını yaptı. Gümüşdağ, Trabzonspor'a 20 ve 30 liradan satılan biletlerin, Beşiktaş'a 25 lira tek fiyattan satıldığını da bildirdi.