BIST 10.400
DOLAR 32,17
EURO 34,93
ALTIN 2.409,28
HABER /  GÜNCEL

İngiliz devi Fenerbahçeli Niang'a talip

Fenerbahçe'nin golcüsü Mamadou Niang hakkındaki transfer dedikoduları, İngiliz basınını meşgul etmeye devam ediyor.

Abone ol

Lig TV internet sitesinin haberine göre Liverpool forvet hattına takviye yapmak için kolları sıvarken hedefteki isimlerin arasına Niang'ı aldı.

Liverpool gibi büyük bir takımdan teklif almanın gurur verici olduğunu belirten Niang, İngiliz ekibinin taraftarlarına da hayran olduğunu ifade etti. Ancak golcü oyuncu, Fenerbahçe'yle olan sözleşmesinin devam ettiğini altını çizerek Türkiye'de kalacağının sinyalini verdi.
 
"HARİKA FIRSAT"
Sarı lacivertli ekibin Senegalli yıldızı, yapılan teklifin kendisi için oldukça cezbedici olduğunu saklamadığını söylerken "Anfield Road'un atmosferini biliyorum. Liverpool büyüleyici bir kulüp. Kesinliklle dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi ve bu benim için mükemmel bir fırsat olabilirdi. Ancak Fenerbahçe'deki sözleşmem sürüyor ve herşey kulübüme bağlı" ifadelerini kullandı.
 
TORRES DE KALIYOR
Öte yandan transferde mutlu sona ulaşamayan Liverpool, kadrosunu koruma yoluna gitti.
 Ajax'ın golcüsü Suarez transferinde fiyat arttırımı nedeniyle sıkıntıya giren Kırmızılar, gönderilmesi beklenen Ryan Babel'i kadrosunda tutmuştu. Liverpool, Chelsea'nin yaklaşık 40 milyon euroluk teklif getirdiği Fernando Torres'i de satmayacağını resmen açıkladı.