BIST 10.248
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.399,96
HABER /  SPOR

Beşiktaşta durmak yok

Sivasspor ile berabere kalan Beşiktaş'ta gözler Fortis Türkiye Kupası'na çevrildi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de dün Sivasspor ile berabere kalan Beşiktaş'ta gözler Fortis Türkiye Kupası'na çevrildi.

Siyah-beyazlılar, izin yapmadan Antalyaspor ile 29 Ekim Çarşamba günü oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana koşu çalışmalarıyla başlayan siyah-beyazlılar, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Sivasspor maçında forma giyen oyuncular, koşunun ardından, istasyon çalışması yapıp, pas çalışması ve çift kale maçta yer almadı.

Bu arada antrenman öncesinde futbolcuları saha ortasında toplayan Denizli, bir süre Sivasspor maçı ile ilgili futbolcularla toplantı yaptı.

Antrenmana Sivasspor maçında sol ayak üst adalesine darbe alan Mert Nobre ile sakatlıkları süren Gökhan Zan ve Batuhan Karadeniz katılmadı.

Nobre'nin önemli bir sakatlığının bulunmadığı, bugün tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadığı bildirildi. Gökhan'ın hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağı, Batuhan'ın ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Yarını dinlenerek geçirecek olan siyah-beyazlılar, Antalyaspor maçının hazırlıklarını 27 Ekim Pazartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

-DENİZLİ: ''DAHA İYİ OLACAĞIZ''-

Teknik direktör Mustafa Denizli, antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet etti.

Denizli, Sivasspor ile çok zorlu ve mücadeleli bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. Takımın her geçen gün daha iyiye gideceğini ifade eden Denizli, ''Daha iyi olacağız, çalışmalarımız bu yönde'' dedi.

Beşiktaş'ın dün birçok gol pozisyonu ürettiğinin belirtilmesi üzerine de Denizli, bunların skora yansımasının daha iyi olacağını, bunun için de çalışacaklarını dile getirdi.