BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaşlı Youla'ya baldız oyunu

Beşiktaşlı Youla'nın eşi Zenap Youla'nın pasaportunu Avrupa'ya gidebilmek için kardeşi Havva kullanmaya kalkışınca işler karıştı.

Abone ol

FRANSA'nın Metz kulübüne transferi an meselesi olan Beşiktaş'ın siyahi oyuncusu Souleymane Youla'nın eşi Zenap Youla'nın pasaportunu Avrupa'ya gidebilmek için kardeşi Havva kullanmaya kalkışınca Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde polis tarafından gözaltına alındı.

Gine vatandaşı olduğu için Belçika'dan vize alamadığı gerekçesiyle ablasının pasaportunu kullanan baldız, ülkesine sınır dışı edilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tutuluyor. Beşiktaş'ın Gine uyruklu futbolcusu Souleymane Youla'nın baldızı, ablası Zenap Youla'nın pasaportuyla İstanbul'dan Brüksel'e gitmek için önceki gün Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'ne geldi. Pasaport kontrolüne giren Havva adlı baldızın elindeki Gine pasaportunda bulunan fotoğrafın benzerliğinden şüphe eden polis pasaportu hemen incelemeye aldı. Pasaporttaki fotoğrafın baldıza benzemediğini gören polis, başka bir pasaportla yurtdışına çıkmak istediği için Youla'nın eşinin kardeşini gözaltına aldı. Beşiktaşlı futbolcunun eşi Zenap Youla'ya ait pasaportla Belçika'ya gitmek isteyen baldız, sınır dışı edilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde tutulurken, baldızın vize alamadığı gerekçesiyle ablasının pasaportunu kullanmak istediği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde, Fransa'nın Metz kulübüyle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere bu ülkeye giden Youla 20 Mayıs 2005 tarihinde eşi Zenap Youla'nın pasaportunu kaybettiğini açıklamış ve o dönemde pasaportu yeniden çıkartması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Haber: Kürşat Demirhan
Kaynak: