BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Beşiktaş yarınki maça hazır

Beşiktaş, Eskişehirspr ile yarın oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile tamamladı. Muhtemel 11..

Abone ol

Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanı tam kadro gerçekleştiren siyah beyazlı takımda teknik direktör Mustafa Denizli, 18 kişilik maç kadrosuna Serdar Kurtuluş'u almadı. Sezon başından bu yana ilk 11'de yer bulan genç oyuncu, ligin 9. haftasında oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 mağlup olduğu Kayserispor maçında, siyah beyazlı takımın yediği golde topu kale çizgisinden uzaklaştıramadığı için kaybedilen üç puandan sorumlu tutulmuştu. O maçın ardından ilk 11 şansı yakalayamayan Serdar Kurtuluş, Eskişehirspor maçı kadrosuna dahil edilmedi.

Teknik direktör Denizli'nin, yarınki maç öncesi yapılan son antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlı ekibin yarın oynayacağı karşılaşmadaki 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:

"Matias Delgado, Mert Nobre, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Hakan Arıkan, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Zapotocny, Sivok, Cisse, Bobo, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, Tello, İbrahim Toraman, Seric, Filip Holosko, Aydın Karabulut"

Beşiktaş'ın Eskişehirspor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, İbrahim Toraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Sivok, Cisse, Ekrem Dağ, Tello, Delgado, Holosko, Nobre